3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

85 TOKİ Konutu Hak Sahiplerini Buldu

85 TOKİ Konutu Hak Sahiplerini Buldu
85 TOKİ Konutu Hak Sahiplerini Buldu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Sarayköy Belediyesi işbirliğiyle yapımı devam eden 410 Sarayköy TOKİ Konutlarının stoklarda kalan 85 konutun hak sahiplerine ulaşması için kura çekiliş töreni düzenlendi.  Kurada ismi çıkan vatandaşların kimisi mutluluk gözyaşı döktü, kimisi ise telefonlarına sarılarak mutluluklarını yakınları ile paylaştı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Sarayköy Belediyesi işbirliğiyle ilçede yapımı devam eden  410 konut için geçtiğimiz günlerde kura çekilişi yapılmış 85 konut stoklarda kalmıştı. Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen kura çekiliş töreninde 85 konut hak sahiplerini buldu.

Kura çekiliş törenine Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, TOKİ Uzmanı İbrahim Ethem Topçu ve vatandaşlar katıldı. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından başladı.

ANAHTAR TESLİM ARALIK AYI
Sarayköy TOKİ konutları ile ilgili bilgi veren TOKİ Uzmanı İbrahim Ethem Topçu, “ 85 TOKİ konutu hak sahiplerine verilecek. Yedekler ve asiller olacak. Şuanda konutların yapımı devam ediyor. Müteahhit firmamızdan aldığımız bilgiye göre aralık ayı içerisinde konutlar teslim edilecek. 2+1 24 adet konut, 3+1 ise 61 adet konutumuz var. Şimdiden tüm hak sahiplerimize mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde konutlarında yaşamalarını temenni ediyorum” dedi.

BAŞKAN ÖZBAŞ’TAN TOKİ MÜJDESİ
Sarayköy’ün gelişen, büyüyen projelerle 4 buçuk yıldan bu yana hak ettiğini alan bir ilçe haline geldiğini belirten Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ Büyük hizmetlerimizden birisi olan alt yapımızla tüm şehrin tamamı değişti. Yüzde 97 alt yapımız bitti. Hiçbir ilçede olmayan doğal gaz bu şehre geldi. Sizlerin sahibi olacağız TOKİ konutlarımızda da doğal gaz hizmetimiz mevcut. Doğal gaz ile ısınan ilk vatandaşlarımızın içerisinde sizlerde yer alacaksınız.  Bu büyük projeleri ilçemiz ile buluşturan önceki dönem Ekonomi Bakanımız sayın Nihat Zeybekci’ye, değerli AK Parti milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a ve ekip arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim. Birçok yeniliği Sarayköyümüzle buluşturduk. Merkez ilçelerimiz olan Pamukkale ve Merkezefendi gibi metropol, vizyon ilçelerine artık aday bir şehir geliyor. Ben şimdiden hak sahiplerimizi kutluyor, konutlarında mutlu ve huzurlu oturacakları nice güzel günler, yıllar diliyorum. İsmi çıkmayan kardeşlerimiz üzülmesin. TOKİ ile yaptığımız görüşmelerde 2. etap TOKİ konutları proje çalışmaları için konuşmalarımız devam ediyor” diyerek müjde verdi.

Konuşmaların ardından 2+1 konutların ilk kura çekilişini Belediye Başkanı Özbaş yaptı. Başkan Özbaş, Fatma Karasakal’ın ismini çekti. TOKİ Uzmanı İbrahim Ethem Topçu ise kurada 2+1 konutlardan Fatma İnceoğlu’nun ismini çekti.

3+1 konutlarının hak sahiplerinden biri olan 32 yaşındaki İlknur Tatlı, “Çok dua ettik. Bize çıkması için merakla beklerken ismimizi gördük. Çok mutlu olduk. Evlilik hazırlığındaydık ve bir evimizin olacağı bizi mutlu etti” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!