3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Ali Osman Horzum, Tolga Varlıker'den görevi devraldı

Ali Osman Horzum, Tolga Varlıker'den görevi devraldı
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Merkezefendi İlçe Örgütü'nde devir teslim töreni gerçekleşti. 15 Aralık'ta gerçekleşen seçimi kazanan Ali Osman Horzum, Tolga Varlıker'den görevi devraldı.

CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığı seçimi 15 Aralık Pazar günü gerçekleşti. 3 adaylı seçimin kazananı  Ali Osman Horzum oldu. Bugün Merkezefendi İlçe Örgütü binasında gerçekleştirilen tören ile Horzum, başkanlığı Tolga Varlıker'den devr aldı. Törene, Acıpayam'da kongrede bulunan İl Başkanı Mahir Akbaba'nın yerine temsilciler, Tolga Varlıkler, Ali Osman Horzum, kongrenin bir diğer adayı Osman Saruhan ve partililer katıldı.

''BEN VE EKİBİM SONUNA KADAR ALİ OSMAN HORZUM'UN YANINDAYIZ''

Törende açılış konuşmasını yapan eski Başkan Tolga Varlıker,''Tüzüğümüz şunu söyler; ilçe başkanının ve örgütün, asıl görevi ilçesinde seçim kazanmaktır. Biz önce iki olan vekil sayımızı üçlere çıkardık. Daha sonra da 25 sene sonra Denizli Merkezde belediye başkanlığını kazandık. Ben tekrar bu mutluluğu yaşayan ve bu mutluluğu yaşayan siz partimizin değerli neferlerine tekrar şükranlarımı sunarım, iyi ki varsınız. İktidar çok yakın. Yeni dönemde ilçe başkanlığını teslim edeceğim Ali Osman Horzum’a ve yol arkadaşlarıma sonsuz başarılar. Ben ve ekibim, sonuna kadar kendisinin yanındayız. Ne görev verilirse verilsin, yapmaya hazırız.''dedi.

 

SARUHAN:''GÖRÜYORUM Kİ CHP İKTADARA DOĞRU YÜRÜMEKTEDİR''

Varlıker'in ardından konuşan Osman Saruhan,''Bugün görüyorum ki Cumhuriyet Halk Partisi, İktidara doğru yürümektedir.  Bu kalabalık beni umutlandırmaktadır. Biz kongre sürecinde bir değerli ağabeyim, bir değerli kardeşimle tatlı bir rekabete girdik. Sonunda Ali Osman Ağabeyim ipi göğüsledi, yeni başkanımız olarak yola çıktı. Kendisini tebrik ediyorum. 2 senedir emek veren Tolga kardeşime, bize merkezde bir belediye kazandırdıkları için teşekkür ediyoruz.''ifadelerini kullandı.

 

HORZUM:''BU YOLDA BAŞARISIZ OLURSAK BİLİN Kİ BU ALİ OSMAN HORZUM'UN BAŞARISIZLIĞIDIR''

Görevi Varlıker'den devralan Ali Osman Horzum ise,''Cumhuriyet Halk Partisi’nde rütbe yoktur, görev vardır. Siz partililer, bayrak yarışında bayrağı şahsıma ve ekibime teslim ettiniz. Biz Sayın Tolga Başkanımdan aldığımız bu bayrağı bir adım daha öteye götürmek için gecemizi gündüzümüze katacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Başarı bizim başarımızdır. Bu yolda başarısız olursak bilin ki bu başarısızlık şahsım Ali Osman Horzum’un başarısızlığıdır. Bu ilçeyi hep beraber yöneteceğimizin sözünü veriyorum. Ülkemizde yaşanan ekonomik sorunlar, önceden 2018 yılı ortalamasına baktığımızda, günde 8 vatandaşımızın intihar ettiği bu ülkede ve 2019 yılına baktığımızda artık ailecek toplu intiharların olduğu bir ülkede yaşadığımızın ekonomik sıkıntılarımızın, hakkın, hukukun ve adaletin ayaklar altına alındığı bir dönemi yaşadığımızın farkındayız. Bu dönemden çıkmak için tek başına ilçe başkanı Ali Osman Horzum ve 16 kişilik yönetim ekibinin gücünün yetmeyeceğini biliyoruz. Diyoruz ki; Merkezefendi’yi hep beraber, sizlerle yöneteceğiz. Sizlerin tavsiyelerine her zaman ihtiyacımız var. Bizi yalnız bırakmayan siz değerli partililerimiz, görev süremizde bizi yalnız bırakmayın.''şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından yeni başkan Ali Osman Horzum, eski başkan Varlıker ve kongredeki rakibi Osman Saruhan'a çiçek takdim ederek teşekkürlerini iletti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 2
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!