3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Coolsculpting ile Yağlarınıza Veda Etmeye Ne Dersiniz?

Coolsculpting ile Yağlarınıza Veda Etmeye Ne Dersiniz?
İncelmek için diyet yâda spor gibi birtakım çabalarınız yetersiz kalıyorsa çözüm artık coolsculpting teknolojisinde! İşte, detaylar!

Coolsculpting ile Bölgesel Olarak İncelme Nedir?

Fazla kilolardan kurtulabilmek için diyet ve egzersiz yaptıysanız ve yine de bölgesel yağlarınızdan kurtulamadıysanız, tek çözüm cerrahi yöntemlerdir. Bölgesel fazlalıklardan kolaylıkla ve kalıcı olarak kurtulabilmek için geliştirilmiş olan teknolojidir coolsculpting. Göbek, sırt, kol, bel, bacak ve karın bölgesi gibi bölgelerde meydana gelen fazla kilolara etki eden coolsculpting, tek bir seans sonrasında bile bölgesel yağların %20 kadarını yok edebilen bir yöntem, bir tedavidir.

Uygulama, her yaşta kadın ve erkeğe uygulanabilmektedir. Ayrıca, yoğun günlük yaşantısı olan ve bu yoğunluktan bir türlü spor, diyet ya da bu zayıflama uygulamalarına zaman bulamayan kişiler için coolsculpting ödül gibi bir yöntemdir. Anestezi ya da cerrahi bir işlem içermeyen, ağrısız, acısız ve zahmet içermeyen bir işlemdir. Cerrahi herhangi bir işlem olmadığı için iyileşme süreci gibi bir süreç de yoktur. Yani iş arasında bile bu uygulamaya başvurulabilir. Çünkü zaten uygulamadan hemen sonra günlük yaşantıya dönüş yapılmaktadır.

Liposuction Ameliyatına Kıyasla Avantajları Neler?

Coolsculpting, ameliyatsız bir şekilde bölgesel yağlardan kurtulmayı sağlar ve bölgesel uygulama olduğu için de tüm bölgelere başarılı bir şekilde uygulanabilmektedir. Göbek, bacak, kol, basen vs. gibi bölgelerde bölgesel zayıflama yanı sıra, bu bölgeleri şekillendirme işlemlerini de gerçekleştirmekte ve hiçbir iyileşme sürecine de gerek duymamaktadır. Uygulamadan hemen sonra, uygulama yapılan bölgedeki yağ dokusunda %20 kadar azalma meydana gelir. Uygulamanın çalışma prensibi de yağ hücrelerinin soğutulmasıdır. Birikmiş yağ dolu olan bölge soğuğa maruz bırakılıyor ve bu bölgedeki yağ hücreleri soğuktan donarak bütünlükleri bozuluyor. Bütünlüğü bozulan bu yağ hücreleri ise parçalanıyor ve metabolizma olayları ile vücuttan tamamen uzaklaştırılıyor.

Bütün dünya tarafından tercih edilen ve bugüne kadar milyonlarca kişiye uygulanmış olan coolsculpting uygulaması, FDA tarafından onay almış olan bir uygulamadır. Ameliyat sonrasında olduğu gibi bu uygulamadan sonra da bölgesel olarak biriken yağlar da vücuttan tamamen uzaklaştırılır. Anca liposuction ameliyatı ile kıyaslandığında çok daha fazla avantajı bulunur.

Cerrahi bir müdahale gerektirmez, dolayısıyla anestezi de gerekli değildir.

İyileşme süreci içermez, yani uygulamadan hemen sonra hasta, günlük yaşantısına dönebilir ve günlük rutinine devam edebilir.

Kas üstünde bulunan yağ dokularını hedef alarak yapılan bu uygulamada, çevrede bulunan diğer dokuların ya da hücrelerin hiçbirine zarar verilmez. Bu sebeple de morluk, ödem oluşumu gözlemlenmez.

Liposuction ameliyatından sonra vücutta dalgalanmalar, çukurlar oluşabilmektedir. Bu risk ise Zeltiq Coolsculpting uygulamasında mevcut değildir.

 

CoolSculpting Nasıl Yapılır?

Coolsculpting tedavisi, vücutta pek çok bölgede meydana gelebilecek olan kas üstü yağ dokusunun eritilerek vücudun biçimlenmesini sağlamaktadır. Tedavi ortalama olarak 30-60 dakika arasında sürmektedir ve genel olarak tek seans ile çözüm görülmektedir. Soğutma işlemleri ile yok edilen yağ hücrelerine işlem yapılan bu süreçte, hiçbir acı ya da ağrı hissedilmez. İşlem yapılacak olan bölge belirlenir ve cildin korunabilmesi için bu bölge ıslak mendil denilen bir bezle silinir ve herhangi bir ihtimale karşı koruyucu sürülmüş olur. Cihaz yerleştirilir ve vakum özelliği otomatik olarak çalışır ve yarım saat kadar uygulama başlığı hazne içine yağ hücrelerini çekmeye başlar. Uygulama yapılan alan, düzenli olarak soğutulur, böylece uygulama tamamlanmış olur.

Coolsculpting Fiyatları Ne Kadar?

Coolsculpting uygulamasının fiyatları, uygulama hakkında en çok merak edilen konulardan birisidir. İşlem yapılacak olan bölge sayısına, bölgede mevcut olan yağlanmanın şiddetine vs. göre coolsculpting tedavi seansı değişiklik göstermektedir. Seans sayısının değişimi ile ücretler de değişecektir. Net olarak fiyat alabilmek için Coolsculpting uzmanı Dr. Mustafa Karataş ile iletişime geçebilir ve gerekli olan bilgilere ulaşabilirsiniz. 

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!