3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Denizli Ampute Takımına Dev Sponsor

Denizli Ampute Takımına Dev Sponsor
Denizli’nin duayen işadamlarından Derya Baltalı, farklı branşlarda faaliyet gösteren Engelliler Spor Kulübü’ne sponsor oldu. Bu haber sporcularda doping etkisi oluştururken, Amputeciler şampiyonluk kupası sözü verdi.

Denizli’de yıllardır eğitim, sağlık, kültür sanat, spor gibi farklı alanlarda verdiği desteklerle adını gönüllere kazıyan İşadamı Derya Baltalı, Gençlik Spor İl Müdürlüğünde yapılan imza töreniyle Engelliler Spor Kulübü ile sponsorluk anlaşması yaptı.

 

BALTALI GRUP ADIYLA ÇIKACAKLAR

İmza töreninde Baltalı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile Denizli Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ramazan Altuğ hazır bulundu. Ampute futbol, yüzme, badminton, bilek güreşi ve bocce gibi engelli branşlarında faaliyetlerde bulunan kulüp, yapılan sponsorluk anlaşmasıyla yeni sezondan itibaren Baltalı Grup ön adı ve şirketlere ait göğüs reklamıyla sahalara çıkacak.

 

SPORCULARA DOPİNG ETKİSİ

Bu sezon zor şartlarda zirve mücadelesi veren Ampute Futbol Takımı, ilk dokuz hafta sonunda topladığı 22 puanla averajla ikinci sırada bulunuyor. Kulüp Başkanı ve aynı zamanda takımın kaptanı Ramazan Altuğ, sponsorluk desteği için Derya Baltalı’ya ve emeği geçenlere teşekkür etti. Kulüp olarak bu desteğin kendilerine çok büyük moral olduğunu söyleyen Altuğ, “hem Denizli’yi hem de sponsorlarını saha içi ve saha dışında layıkıyla temsil edeceklerinin sözünü verdi.

 

BALTALI “BU ŞEHRİN GENÇLERİNE İNANIYORUZ”

Her alanda bu şehrin gençlerine inandıklarını söyleyen İşadamı Derya Baltalı, onlara cesaret ve ilham verecek her işte dün olduğu gibi bugünde yer almaktan onur duyduklarını söyledi. Türk sporunun gelişmesi ve Denizlili sporcuların her zaman ulusal ve uluslararası yarışmalarda yer almasını arzuladıklarını kaydeden Baltalı,  “hem profesyonel, hem de amatör spor ruhunu barındıran pırıl pırıl bu çocuklarla adım adım, planlı programlı çalışarak başarıların yakalanacağını belirtti.

 

BİR HAFTADA İKİ BÜYÜK DESTEK

Denizli’de spora olan destekler katlanarak artıyor. Hafta başında Türkiye Halter Şampiyonasında 11. kez üst üste Türkiye Şampiyonluğunu kazanan Mehmet Avcıl’a Organize Sanayi Odası Başkanlığı tarafından sağlanan desteğin yanında, son olarak Baltalı Grubun sponsorluğuyla Engelliler Spor Kulübü sporcuları geleceğe daha ümitli bakmaya başladı. İmza töreni sonrası düşüncelerini paylaşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, duyarlılıklarıyla Denizlili sporcuların sürdürülebilir başarısı için girişimlerde bulunan İşadamı Derya Baltalı’ya, emek ve destek veren herkese teşekkür etti.  

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!