Denizli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli Hava Durumu (10 Ocak 2020)

Denizli Hava Durumu (10 Ocak 2020)
Denizli’de bugün (10 Ocak 2020) hava durumu nasıl olacak? Denizli'de hava nasıl olacak? Denizli'de havalar soğuyor mu? Yağmur var mı? Denizli’ye kar yağacak mı? Denizli’de bugün sıcaklık en yüksek 10 derece ölçülüyor Parçalı bulutlu. Yarın 13 dereceyi gösterecek termometreler pazar 12'e inecek. Yağış yok.

Denizli’de bugün sıcaklık en yüksek 12 derece dolaylarında seyrederken gece saatlerinde sıcaklık sıfır dereceye kadar iniyor. 

Sıcaklık yarın 13 derece seviyesinde kalacak. Denizli’de önümüzdeki beş günlük periyotta yağış beklenmiyor. Denizli’de sıcaklıklar yükseliyor.

Hava sıcaklığı pazar günü 12 dereceye inecek. 

Denizlilileri önümüzdeki pazartesi 12, salı 14 derecelik sıcaklıklar karşılayacak. 

Öte yandan Denizli Bozdağ Kayak Merkezinde önümüzdeki beş gün yağış yok. Kar kalınlığı son olarak 100 cm ölçüldü.İlçelerde Hava nasıl olacak?

Çivril İlçesinde Hava Durumu

Çivril ilçesinde, bugün parçalı bulutlu bir hava Çivrilleri karşılayacak sıcaklık ise 7 derece olacak. Sıcaklık yarın 7 derece parçalı bulutlu, Pazar 8 derece olacak.

Buldan İlçesinde Hava Durumu

Buldan ilçesinde bugün parçalı bulutlu sıcaklık 6 derece. Sıcaklıklar yarın 10 derece parçalı bulutlu, Pazar çok bulutlu 9 derece dolaylarında seyredecek.

Güney İlçesinde Hava Durumu

Güney ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. Sıcaklık 5 derece dolaylarında seyredecek. Sıcaklık yarın 8 parçalı bulutlu, Pazar 7 derece çok bulutlu olacak.

Sarayköy İlçesinde Hava Durumu

Sarayköy ilçesinde bugün parçalı bulutlu geçecek. Sıcaklık 8 dereceyi gösterecek. Yarın da  parçalı bulutlu sıcaklık 11 derece. Pazar günü 11 derece çok bulutlu

Çal İlçesinde Hava Durumu

Çal ilçesinde meteoroloji bugün için parçalı bulutlu tahmininde bulundu. Sıcaklık 7 derece, Sıcaklık yarın 11, Pazar ise 9 sıcaklık derece çok bulutlu olacak.

Baklan İlçesinde Hava Durumu

Baklan ilçesinde bugün parçalı bulutlu, sıcaklık 5 derece. Yarın ise yine parçalı bulutlu sıcaklık 10 derece olacak. Pazar günü az çok bulutlu 7 derece.

Honaz İlçesinde Hava Durumu

Honaz ilçesinde parçalı bulutlu, sıcaklık 8 derece olacak.  Yarın da parçalı bulutlu sıcaklık 10 dereceye yükselecek. Pazar günü çok bulutlu 9 derece olacak.

Bozkurt İlçesinde Hava Durumu

Bozkurt ilçesinde  bugün parçalı bulutlu sıcaklık 4 derece olacak. Yarından itibaren 4 gün Cumartesi ise 10 derece parçalı bulutlu olacak. Pazar günü ise çok bulutlu 8 derece olacak.

Çardak İlçesinde Hava Durumu

Çardak ilçesinde bugün parçalı bulutlu sıcaklık 5 derece. yarın  yine parçalı bulut 8 derece. Pazar 7 derece çok bulutlu tahmin edilirken sıcaklık gece eksi 5 dereceye kadar düşecek.

Babadağ İlçesinde Hava Durumu

Babadağ ilçesinde bugün parçalı bulutlu sıcaklık 6 derece olacak. Yarın ise puslu parçalı bulutlu 11 derece olacak. Pazar günü ise 8 derece çok bulutlu olacak.

Kale İlçesinde Hava Durumu

Kale ilçesinde bugün parçalı bulutlu sıcaklık bugün 5 derece yarın ise 10 dereceye kadar çıkacak, Cumartesi parçalı bulut Pazar günü çok bulutlu sıcaklık 8 derece.

Tavas İlçesinde Hava Durumu

Tavas ilçesinde bugün parçalı bulutlu sıcaklık bugün 6, yarın 12 derece parçalı bulut. Pazar günü ilçede çok bulut 8 derece.

Serinhisar İlçesinde Hava Durumu

Serinhisar ilçesinde bugün parçalı bulutlu bugün sıcaklık 8, yarın sıcaklık 13 derece seviyesinde kalacak parçalı bulutlu.

Acıpayam İlçesinde Hava Durumu

Acıpayam ilçesinde bugün hava parçalı bulutlu sıcaklık bugün 6, yarın ise hava yine parçalı bulutlu 9 derece. Pazar günü ise çok bulutlu 8 derece.

Çameli İlçesinde Hava Durumu

Çameli ilçesi bugün ve yarın parçalı bulutlu sıcaklık 6 , yarın 10 derece. Pazar günü ise çok bulutlu 8 derece.

Beyağaç İlçesinde Hava Durumu

Beyağaç ilçesi parçalı bulutlu  gün olacak. Sıcaklık bugün 8, yarın  da parçalı bulutlu sıcaklık 13 derece Pazar günü çok bulutlu 11 derece.

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!