Denizli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli Hava Durumu (11 Ocak 2020)

Denizli Hava Durumu (11 Ocak 2020)
Denizli’de bugün (11 Ocak 2020) hava durumu nasıl olacak? Denizli'de hava nasıl olacak? Denizli'de havalar soğuyor mu? Yağmur var mı? Denizli’ye kar yağacak mı? Denizli’de bugün termometreler en yüksek 12 dereceyi gösterecek, az bulutlu bir cumartesi geçireceğiz... İşte Denizli’de hava durumunun detayları...

Meteorolojiden alınan son bilgilere Denizli’de bugün az bulutlu ve yağışsız geçecek.

Termometreler 12 dereceyi görürken, nem oranı ise yüzde 68'lerde kalacak.

Yarın da sıcaklık 12 derece çok bulutlu bir hava yaşanacak. Yer yer hafif yağmur beklentisi var.

Denizli'de yeni haftada yağış yok

Pazartesi günü sıcaklık 10 derece, parçalı bulutlu nem yüzde 88...

Denizli’de Salı günü 11, Çarşamba günü 14 derece olacak parçalı bulutlu hava bekleniyor.

Öte yandan Denizli’nin ikinci beyaz  cenneti Bozdağ Kayak Merkezinde önümüzdeki beş gün kar yağışı yok. Kar kalınlığı son olarak 100 cm ölçüldü.

İlçelerde Hava nasıl olacak?

Çivril İlçesinde Hava Durumu

Çivril ilçesinde, bugün az bulutlu bir hava Çivrilleri karşılıyor. sıcaklık ise10 derece olacak. Sıcaklık yarın 8 derece çok bulutlu, Pazartesi parçalı bulutlu 7 derece olacak.

Buldan İlçesinde Hava Durumu

Buldan ilçesinde bugün az bulutlu sıcaklık 11 derece. Sıcaklıklar yarın 10 derece çok bulutlu, Pazartesi çok bulutlu 9 derece dolaylarında seyredecek.

Güney İlçesinde Hava Durumu

Güney ilçesinde bugün az bulutlu bir hava etkili olacak. Sıcaklık 9 derece dolaylarında seyredecek. Sıcaklık yarın 9 çok bulutlu, Pazartesi 7 derece parçalı bulutlu olacak.

Sarayköy İlçesinde Hava Durumu

Sarayköy ilçesinde bugün az bulutlu geçecek. Sıcaklık 12 dereceyi gösterecek. Yarın  çok bulutlu sıcaklık da 12 derece. Pazartesi günü 11 derece çok bulutlu

Çal İlçesinde Hava Durumu

Çal ilçesinde meteoroloji bugün için az bulutlu tahmininde bulundu. Sıcaklık 10 derece, Sıcaklık yarın 9 çok bulutlu, Pazartesi ise 8 sıcaklık derece parçalı bulutlu olacak.

Baklan İlçesinde Hava Durumu

Baklan ilçesinde bugün az bulutlu, sıcaklık 10 derece. Yarın ise çok bulutlu sıcaklık 8 derece olacak. Pazartesi günü az parçalı bulutlu 7 derece.

Honaz İlçesinde Hava Durumu

Honaz ilçesinde az bulutlu, sıcaklık 11 derece olacak.  Yarın çok bulutlu sıcaklık 10 dereceye seviyesinde kalacak. Pazartesi günü parçalı bulutlu 9 derece olacak.

Bozkurt İlçesinde Hava Durumu

Bozkurt ilçesinde  bugün az bulutlu sıcaklık 10 derece olacak sisli bir hava etkisini gösterecek. Yarında sisli bir hava ilçede etkili olacak sıcaklık 10 derece. Pazartesi günü ise parçalı bulutlu 7 derece olacak.

Çardak İlçesinde Hava Durumu

Çardak ilçesinde bugün az bulutlu sıcaklık 10 derece. yarın  çok  bulut 11 derece. Pazartesi az bulutlu tahmin edilirken sıcaklık gece eksi 5 dereceye kadar düşecek.

Babadağ İlçesinde Hava Durumu

Babadağ ilçesinde bugün az bulutlu sıcaklık 10 derece olacak. Yarın ise çok bulutlu 9 derece olacak. Pazartesi günü ise 7 derece parçalı bulutlu olacak.

Kale İlçesinde Hava Durumu

Kale ilçesinde bugün az bulutlu sıcaklık bugün 8 derece yarın ise çok bulutlu sıcaklık 7 derece, Pazartesi günü parçalı bulutlu sıcaklık 6 derece.

Tavas İlçesinde Hava Durumu

Tavas ilçesinde bugün az bulutlu sıcaklık bugün 12, yarın 11 derece çok bulut. Pazartesi günü ilçede parçalı bulutlu 10 derece.

Serinhisar İlçesinde Hava Durumu

Serinhisar ilçesinde bugün az bulutlu bugün sıcaklık 12, yarın sıcaklık 10 derece seviyesinde kalacak çok bulutlu.

Acıpayam İlçesinde Hava Durumu

Acıpayam ilçesinde bugün hava az bulutlu sıcaklık bugün 10, yarın ise hava yine çok bulutlu 10 derece. Pazartesi günü ise parçalı bulutlu 9 derece.

Çameli İlçesinde Hava Durumu

Çameli ilçesi bugün az bulutlu sıcaklık 10 , yarın çok bulutlu 8 derece. Pazartesi günü ise parçalı bulutlu 8 derece.

Beyağaç İlçesinde Hava Durumu

Beyağaç ilçesi az bulutlu  gün olacak. Sıcaklık bugün 13, yarın  çok bulutlu sıcaklık 12 derece Pazartesi günü parçalı bulutlu 12 derece.

 

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!