Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli Hava Durumu (18 Ocak 2020) 

Denizli Hava Durumu (18 Ocak 2020) 
Denizli’de bugün (18 Ocak 2020) hava durumu nasıl olacak? Denizli'de hava nasıl olacak? Denizli'de havalar soğuyor mu? Yağmur var mı? Denizli’ye kar yağacak mı? Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 2, en yüksek 9 derece olarak ölçülüyor. Meteorolojiden alınan bilgilere göre, Denizli’de parçalı bulutlu bir etkisini gösterecek. Bugünden itibaren sıcaklıklar düşüyor. Önümüzdeki hafta Denizli’de yağış öngörülmüyor.

Denizli’de bugün hava sıcaklığının en yüksek 9 derece olması bekleniyor. Bugün parçalı bir hava beklendiği Denizli’de en düşük sıcaklık 2 derece olarak ölçülüyor.

Yarın hava sıcaklığının en yüksek 8 derece olacağı Denizli’de, parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık ise eksi 1 derece.

Önümüzdeki pazartesi ve salı sıcaklıklar 7-8 derece dolaylarında seyredecek. Pazartesi günü gece saatlerinde sıcaklık sıfırın altında eksi 2 dereceye kadar inecek. Çarşamba günü sıcaklık 11 dereceye çıkacak.

Öte yandan Denizli Bozdağ’da kar kalınlığı son olarak 90 cm ölçüldü. 

Zirvede bugünden itibaren önümüzdeki salıya kadar kar yağışı beklenmiyor.

İŞTE DENİZLİ’NİN BEŞ GÜNLÜK HAVA DURUMU!

Denizli’nin İlçelerinde hava durumu

Çivril İlçesinde Hava Durumu

Çivril ilçesinde, bugün parçalı bulutlu bir hava Çivrilleri karşılayacak sıcaklık ise 7  derece olacak en düşük sıcaklık eksi 3 derece olacak. Sıcaklığın yarın 5 dereceye kadar gerilemesi bekleniyor Parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. Pazartesi sıcaklık 5, Salı 5, Çarşamba günü de 5 derece olacak.

Buldan İlçesinde Hava Durumu

Buldan ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Buldanlıları karşılayacak sıcaklık ise 9 derece olacak en düşük sıcaklık sıfır derece olacak. Sıcaklığın yarın 7 dereceye kadar gerilemesi bekleniyor Parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. Pazartesi sıcaklık 8, Salı 8, Çarşamba günü de 10 derece olacak.

Güney İlçesinde Hava Durumu

Güney ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Buldanlıları karşılayacak sıcaklık ise 7  derece olacak en düşük sıcaklık eksi 2 derece olacak. Sıcaklığın yarın 5 dereceye kadar gerilemesi bekleniyor Parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. Pazartesi sıcaklık 6, Salı 5, Çarşamba günü de 8 derece olacak.

Sarayköy İlçesinde Hava Durumu

Sarayköy ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Sarayköylüleri karşılayacak sıcaklık ise 11  derece olacak en düşük sıcaklık 1 derece olacak. Sıcaklığın yarın 9 dereceye kadar gerilemesi bekleniyor Parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. Pazartesi sıcaklık 10, Salı 9, Çarşamba günü de 11 derece olacak.

Çal İlçesinde Hava Durumu

Çal ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Çallıları karşılayacak sıcaklık ise 8  derece olacak en düşük sıcaklık eksi 3 derece olacak. Sıcaklığın yarın 6 dereceye kadar gerilemesi bekleniyor en düşük sıcaklık eksi 4 derece olacak. Gün boyu Parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. Pazartesi sıcaklık 6, Salı 6, Çarşamba günü de 9 derece olacak.

Baklan İlçesinde Hava Durumu

Baklan ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Baklanlıları karşılayacak sıcaklık ise 8  derece olacak en düşük sıcaklık eksi 3 derece olacak. Sıcaklığın yarın 6 dereceye kadar gerilemesi bekleniyor en düşük sıcaklık eksi 4 derece olacak. Gün boyu Parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. Pazartesi sıcaklık 6, Salı 6, Çarşamba günü de 9 derece olacak.

Honaz İlçesinde Hava Durumu

Honaz ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Honazlıları karşılayacak sıcaklık ise 8  derece olacak en düşük sıcaklık 0 derece olacak. Sıcaklığın yarın 8 dereceye kadar gerilemesi bekleniyor en düşük sıcaklık eksi 1 derece olacak. Gün boyu Parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. Pazartesi sıcaklık 7, Salı 7, Çarşamba günü de 9 derece olacak.

Bozkurt İlçesinde Hava Durumu

Bozkurt ilçesinde  bugün parçalı bulutlu bir hava Bozkurtluları karşılayacak sıcaklık ise 6  derece olacak en düşük sıcaklık eksi 5 derece olacak. Sıcaklığın yarın 5 dereceye kadar gerilemesi bekleniyor en düşük sıcaklık eksi 6 derece olacak. Gün boyu Parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. Pazartesi sıcaklık 5, Salı 5, Çarşamba günü de 7 derece olacak.

Çardak İlçesinde Hava Durumu

Çardak ilçesinde  bugün parçalı bulutlu bir hava Çardaklıları karşılayacak sıcaklık ise 6  derece olacak en düşük sıcaklık eksi 3 derece olacak. Sıcaklığın yarın 5 dereceye kadar gerilemesi bekleniyor en düşük sıcaklık eksi 4 derece olacak. Gün boyu Parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. Pazartesi sıcaklık 5, Salı 5, Çarşamba günü de 8 derece olacak.

Babadağ İlçesinde Hava Durumu

Babadağ ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Babadağlıları karşılayacak sıcaklık ise 6  derece olacak en düşük sıcaklık eksi 2 derece olacak. Sıcaklığın yarın 5 dereceye kadar gerilemesi bekleniyor en düşük sıcaklık eksi 3 derece olacak. Gün boyu Parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. Pazartesi sıcaklık 4, Salı 4, Çarşamba günü de 8 derece olacak.

Kale İlçesinde Hava Durumu

Kale ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Kalelileri karşılayacak sıcaklık ise 8  derece olacak en düşük sıcaklık eksi 2 derece olacak. Sıcaklığın yarın 6 dereceye kadar gerilemesi bekleniyor en düşük sıcaklık eksi 4 derece olacak. Gün boyu Parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. Pazartesi sıcaklık 4, Salı 5, Çarşamba günü de 9 derece olacak.

Tavas İlçesinde Hava Durumu

Tavas ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Tavaslıları karşılayacak sıcaklık ise 9 derece olacak. Sıcaklık yarın 10 derece olacak. Yarın ve yarından sonra parçalı bulutlu bir hava tahmini yapıldı. Pazar günü sıcaklık yine 10 derece.

Serinhisar İlçesinde Hava Durumu

Serinhisar ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Serinhisarlıları karşılayacak sıcaklık ise 8  derece olacak en düşük sıcaklık eksi 4 derece olacak. Sıcaklığın yarın 7 dereceye kadar gerilemesi bekleniyor en düşük sıcaklık eksi 6 derece olacak. Gün boyu Parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. Pazartesi sıcaklık 6, Salı 6, Çarşamba günü de 9 derece olacak.

Acıpayam İlçesinde Hava Durumu

Acıpayam ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Acıpayamlıları karşılayacak sıcaklık ise 10  derece olacak en düşük sıcaklık eksi 2 derece olacak. Sıcaklığın yarın 8 dereceye kadar gerilemesi bekleniyor en düşük sıcaklık eksi 4 derece olacak. Gün boyu Parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. Pazartesi sıcaklık 7, Salı 7, Çarşamba günü de 11 derece olacak.

Çameli İlçesinde Hava Durumu

Çameli ilçesi bugün parçalı bulutlu bir hava Çamelileri karşılayacak sıcaklık ise 8  derece olacak en düşük sıcaklık eksi 3 derece olacak. Sıcaklığın yarın 6 dereceye kadar gerilemesi bekleniyor en düşük sıcaklık eksi 6 derece olacak. Gün boyu Parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. Pazartesi sıcaklık 4, Salı 5, Çarşamba günü de 9 derece olacak.

Beyağaç İlçesinde Hava Durumu

Beyağaç ilçesi bugün parçalı bulutlu bir hava Serinhisarlıları karşılayacak sıcaklık ise 13  derece olacak en düşük sıcaklık eksi 3 derece olacak. Sıcaklığın yarın 11 dereceye kadar gerilemesi bekleniyor en düşük sıcaklık eksi 6 derece olacak. Gün boyu Parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. Pazartesi sıcaklık 9, Salı 11, Çarşamba günü de 14 derece olacak.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!