3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Denizli Hava Durumu (21 Ocak 2020) 

Denizli Hava Durumu (21 Ocak 2020) 
Denizli’de bugün (21 Ocak 2020) hava durumu nasıl olacak? Denizli'de hava nasıl olacak? Denizli'de havalar soğuyor mu? Yağmur var mı? Denizli’ye kar yağacak mı? Denizli’de bugün sıcaklık en yüksek 9 derece dolaylarında ölçülmekte. Denizlililer çok bulutlu bir havaya uyandı. Çok bulut hava öğleden sonra yerini parçalı bulut bir havaya bırakacak. Sıcaklık yarın 11 dereceye çıkacak. Perşembe yine çok bulutlu hava var. İşte Denizli’nin beklenen hava durumu…

Denizli’de bugün sıcaklık en yüksek 9 derece dolaylarında seyrediyor. 

Meteoroloji yetkilileri bugün için çok bulutlu hava tahmininde bulundu. Çok bulutlu hava öğleden sonra parçalı bulutluya dönecek.

Denizli’de sıcaklık yarın 11 dereceye çıkacak.

Perşembe yine çok bulutlu hava görülecek. Sıcaklık 11 derece olacak. 

Cuma parçalı bulutlu. Sıcaklık 7 derece olacak. 

Cumartesi ise sıcaklık 13 dereceye çıkacak. 

Öte yandan Denizli Bozdağ’da bu hafta kar tahmini yapılmadı. 

Kar kalınlığı son olarak 90 cm ölçüldü. 

İŞTE DENİZLİ’NİN BEŞ GÜNLÜK HAVA DURUMU!

denizli hava

Çivril İlçesinde Hava Durumu

Çivril ilçesinde, bugün çok bulutlu bir hava Çivrilleri karşılayacak sıcaklık ise 5 derece olacak. Sıcaklık yarın 8 dereceye yükselecek. Yarın ilçede puslu bir hava etkili olacak. Perşembe 9 derece parçalı bulutlu, Cuma 6 derece parçalı bulutlu Cumartesi ise puslu 8 derece olması tahmin ediliyor.

Buldan İlçesinde Hava Durumu

Buldan ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Buldanlıları karşılayacak sıcaklık ise 6 derece olacak. Sıcaklık yarın 8 dereceye yükselecek. Yarın ilçede puslu bir hava etkili olacak. Perşembe 9 derece parçalı bulutlu, Cuma 7 derece parçalı bulutlu Cumartesi ise puslu 9 derece olması tahmin ediliyor.

Güney İlçesinde Hava Durumu

Güney ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Güneylileri karşılayacak sıcaklık ise 5 derece olacak. Sıcaklık yarın 7 dereceye yükselecek. Yarın ilçede puslu bir hava etkili olacak. Perşembe 8 derece parçalı bulutlu, Cuma 5 derece parçalı bulutlu Cumartesi ise puslu 8 derece olması tahmin ediliyor.

Sarayköy İlçesinde Hava Durumu

Sarayköy ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Sarayköylüleri karşılayacak sıcaklık ise 9 derece olacak. Sıcaklık yarın 10 dereceye yükselecek. Yarın ilçede puslu bir hava etkili olacak. Perşembe 12 derece parçalı bulutlu, Cuma 8 derece parçalı bulutlu Cumartesi ise puslu 11 derece olması tahmin ediliyor.

Çal İlçesinde Hava Durumu

Çal ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Çallıları karşılayacak sıcaklık ise 4 derece olacak. Sıcaklık yarın 7 dereceye yükselecek. Yarın ilçede puslu bir hava etkili olacak. Perşembe 8 derece parçalı bulutlu, Cuma 5 derece parçalı bulutlu Cumartesi ise puslu 9 derece olması tahmin ediliyor.

Baklan İlçesinde Hava Durumu

Baklan ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Baklanlıları karşılayacak sıcaklık ise 3 derece olacak. Sıcaklık yarın 6 dereceye yükselecek. Yarın ilçede puslu bir hava etkili olacak. Perşembe 7 derece parçalı bulutlu, Cuma 3 derece parçalı bulutlu Cumartesi ise puslu 8 derece olması tahmin ediliyor.

Honaz İlçesinde Hava Durumu

Honaz ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Çivrilleri karşılayacak sıcaklık ise 5 derece olacak. Sıcaklık yarın 8 dereceye yükselecek. Yarın ilçede puslu bir hava etkili olacak. Perşembe 9 derece parçalı bulutlu, Cuma 6 derece parçalı bulutlu Cumartesi ise puslu 8 derece olması tahmin ediliyor.

Bozkurt İlçesinde Hava Durumu

Bozkurt ilçesinde  bugün çok bulutlu bir hava Honazlıları karşılayacak sıcaklık ise 6 derece olacak. Sıcaklık yarın 8 dereceye yükselecek. Yarın ilçede puslu bir hava etkili olacak. Perşembe 9 derece parçalı bulutlu, Cuma 6 derece parçalı bulutlu Cumartesi ise puslu 10 derece olması tahmin ediliyor.

Çardak İlçesinde Hava Durumu

Çardak ilçesinde  bugün çok bulutlu bir hava Çardaklıları karşılayacak sıcaklık ise 4 derece olacak. Sıcaklık yarın 6 dereceye yükselecek. Yarın ilçede puslu bir hava etkili olacak. Perşembe 7 derece parçalı bulutlu, Cuma 3 derece parçalı bulutlu Cumartesi ise puslu 8 derece olması tahmin ediliyor.

Babadağ İlçesinde Hava Durumu

Babadağ ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Babadağlılar karşılayacak sıcaklık ise 3 derece olacak. Sıcaklık yarın 5 dereceye yükselecek. Yarın ilçede puslu bir hava etkili olacak. Perşembe 7 derece parçalı bulutlu, Cuma 4 derece parçalı bulutlu Cumartesi ise puslu 7 derece olması tahmin ediliyor.

Kale İlçesinde Hava Durumu

Kale ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Kalelileri karşılayacak sıcaklık ise 2 derece olacak. Sıcaklık yarın 6 dereceye yükselecek. Yarın ilçede puslu bir hava etkili olacak. Perşembe 6 derece parçalı bulutlu, Cuma 4 derece parçalı bulutlu Cumartesi ise puslu 7 derece olması tahmin ediliyor.

Tavas İlçesinde Hava Durumu

Tavas ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Tavaslıları karşılayacak sıcaklık ise 4 derece olacak. Sıcaklık yarın 8 dereceye yükselecek. Yarın ilçede puslu bir hava etkili olacak. Perşembe 9 derece parçalı bulutlu, Cuma 5 derece parçalı bulutlu Cumartesi ise puslu 11 derece olması tahmin ediliyor.

Serinhisar İlçesinde Hava Durumu

Serinhisar ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Serinhisarlıları karşılayacak sıcaklık ise 4 derece olacak. Sıcaklık yarın 9 dereceye yükselecek. Yarın ilçede puslu bir hava etkili olacak. Perşembe 9 derece parçalı bulutlu, Cuma 4 derece parçalı bulutlu Cumartesi ise puslu 8 derece olması tahmin ediliyor.

Acıpayam İlçesinde Hava Durumu

Acıpayam ilçesi bugün çok bulutlu bir hava Acıpayamlıları karşılayacak sıcaklık ise 5 derece olacak. Sıcaklık yarın 9 dereceye yükselecek. Yarın ilçede puslu bir hava etkili olacak. Perşembe 10 derece parçalı bulutlu, Cuma 6 derece parçalı bulutlu Cumartesi ise puslu 12 derece olması tahmin ediliyor.

Çameli İlçesinde Hava Durumu

Çameli ilçesi bugün çok bulutlu bir hava Çamelileri karşılayacak sıcaklık ise 4 derece olacak. Sıcaklık yarın 8 dereceye yükselecek. Yarın ilçede puslu bir hava etkili olacak. Perşembe 8 derece parçalı bulutlu, Cuma 4 derece parçalı bulutlu Cumartesi ise puslu 9 derece olması tahmin ediliyor.

Beyağaç İlçesinde Hava Durumu

Beyağaç ilçesi bugün çok bulutlu bir hava Beyağaçlıları karşılayacak sıcaklık ise 8 derece olacak. Sıcaklık yarın 10 dereceye yükselecek. Yarın ilçede puslu bir hava etkili olacak. Perşembe 10 derece parçalı bulutlu, Cuma 8 derece parçalı bulutlu Cumartesi ise puslu 12 derece olması tahmin ediliyor.

Bekilli İlçesi Hava Durumu

Bekilli ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Bekillileri karşılayacak sıcaklık ise 5 derece olacak. Sıcaklık yarın 7 dereceye yükselecek. Yarın ilçede puslu bir hava etkili olacak. Perşembe 8 derece parçalı bulutlu, Cuma 5 derece parçalı bulutlu Cumartesi ise puslu 8 derece olması tahmin ediliyor.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!