Denizli
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli Hava Durumu (23 Ocak 2020)

Denizli Hava Durumu (23 Ocak 2020)
Denizli’de bugün (23 Ocak 2020) hava durumu nasıl olacak? Denizli'de hava nasıl olacak? Denizli'de havalar soğuyor mu? Yağmur var mı? Denizli’ye kar yağacak mı? Denizli’de bugün sıcaklık en yüksek 12 derece dolaylarında seyrediyor. Az bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık yarından itibaren yükselmeye başlayacak. İşte Denizli’de hava durumunun detayları...

Denizli’de bugün sıcaklık en yüksek 12 derece dolaylarında seyretmekte. 

Az bulutlu bir hava tahmin ediliyor. Sıcaklık gece eksi iki dereceye kadar iniyor.

Yarın hava parçalı bulutlu olacak. Sıcaklık 9 derece bekleniyor. 

Denizlileri cumartesi 14 pazarsa yine 14 derecelik hava sıcaklıkları karşılayacak. 

Önümüzdeki pazartesi yağışla birlikte sıcaklık 12 derece ölçülecek. 

Denizli Bozdağ’da kar kalınlığı 85 cm ölçüldü. Zirvede bugün ve önümüzdeki pazartesi kar yağışı beklenmiyor.  

Çivril İlçesinde Hava Durumu

Çivril ilçesinde, bugün parçalı bulutlu bir hava Çivrilleri karşılayacak sıcaklık ise 9 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 4 derece olacak. Sıcaklık yarın 6 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarından itibaren sıcaklıklar artacak. Sıcaklıklar ise; Cumartesi 12, Pazar 12, Pazartesi ise yağmurlu 9 derece olması bekleniyor.  

Buldan İlçesinde Hava Durumu

Buldan ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Buldanlıları karşılayacak sıcaklık ise 11 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise 0 derece olacak. Sıcaklık yarın 9 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarından itibaren sıcaklıklar artacak. Sıcaklıklar ise; Cumartesi 12, Pazar 13, Pazartesi ise yağmurlu 11 derece olması bekleniyor.  

Güney İlçesinde Hava Durumu

Güney ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Güneylileri karşılayacak sıcaklık ise 9 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 3 derece olacak. Sıcaklık yarın 6 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarından itibaren sıcaklıklar artacak. Sıcaklıklar ise; Cumartesi 11, Pazar 11, Pazartesi ise yağmurlu 10 derece olması bekleniyor.  

Sarayköy İlçesinde Hava Durumu

Sarayköy ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Sarayköylüleri karşılayacak sıcaklık ise 9 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise 0 derece olacak. Sıcaklık yarın 9 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarından itibaren sıcaklıklar artacak. Sıcaklıklar ise; Cumartesi 14, Pazar 15, Pazartesi ise yağmurlu 13 derece olması bekleniyor.  

Çal İlçesinde Hava Durumu

Çal ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Çallıları karşılayacak sıcaklık ise 10 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 5 derece olacak. Sıcaklık yarın 6 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarından itibaren sıcaklıklar artacak. Sıcaklıklar ise; Cumartesi 13, Pazar 13, Pazartesi ise yağmurlu 11 derece olması bekleniyor.  

Baklan İlçesinde Hava Durumu

Baklan ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Baklanlıları karşılayacak sıcaklık ise 8 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 5 derece olacak. Sıcaklık yarın 4 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarından itibaren sıcaklıklar artacak. Sıcaklıklar ise; Cumartesi 11, Pazar 11, Pazartesi ise yağmurlu 9 derece olması bekleniyor.  .  

Honaz İlçesinde Hava Durumu

Honaz ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Honazlıları karşılayacak sıcaklık ise 10 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 1 derece olacak. Sıcaklık yarın 9 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarından itibaren sıcaklıklar artacak. Sıcaklıklar ise; Cumartesi 12, Pazar 13, Pazartesi ise yağmurlu 11 derece olması bekleniyor.  

Bozkurt İlçesinde Hava Durumu

Bozkurt ilçesinde  bugün parçalı bulutlu bir hava Bozkurtları karşılayacak sıcaklık ise 7 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 5 derece olacak. Sıcaklık yarın 5 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarından itibaren sıcaklıklar artacak. Sıcaklıklar ise; Cumartesi 10, Pazar 10, Pazartesi ise yağmurlu 9 derece olması bekleniyor.  

Çardak İlçesinde Hava Durumu

Çardak ilçesinde  bugün parçalı bulutlu bir hava Çardaklıları karşılayacak sıcaklık ise 8 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 5 derece olacak. Sıcaklık yarın 6 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarından itibaren sıcaklıklar artacak. Sıcaklıklar ise; Cumartesi 12, Pazar 12, Pazartesi ise yağmurlu 9 derece olması bekleniyor.  

Babadağ İlçesinde Hava Durumu

Babadağ ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Babadağlıları karşılayacak sıcaklık ise 8 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 3 derece olacak. Sıcaklık yarın 5 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarından itibaren sıcaklıklar artacak. Sıcaklıklar ise; Cumartesi 11, Pazar 11, Pazartesi ise yağmurlu 10 derece olması bekleniyor.  

Kale İlçesinde Hava Durumu

Kale ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Kalelileri karşılayacak sıcaklık ise 8 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 3 derece olacak. Sıcaklık yarın 6 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarından itibaren sıcaklıklar artacak. Sıcaklıklar ise; Cumartesi 9, Pazar 8, Pazartesi ise yağmurlu 9 derece olması bekleniyor.  

Tavas İlçesinde Hava Durumu

Tavas ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Tavaslılıları karşılayacak sıcaklık ise 10 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 3 derece olacak. Sıcaklık yarın 7 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarından itibaren sıcaklıklar artacak. Sıcaklıklar ise; Cumartesi 13, Pazar 13, Pazartesi ise yağmurlu 11 derece olması bekleniyor.  

Serinhisar İlçesinde Hava Durumu

Serinhisar ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Serinhisarlıları karşılayacak sıcaklık ise 10 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 7 derece olacak. Sıcaklık yarın 8 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarından itibaren sıcaklıklar artacak. Sıcaklıklar ise; Cumartesi 14, Pazar 14, Pazartesi ise yağmurlu 12 derece olması bekleniyor.  

Acıpayam İlçesinde Hava Durumu

Acıpayam ilçesi bugün parçalı bulutlu bir hava Kalelileri karşılayacak sıcaklık ise 11 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 5 derece olacak. Sıcaklık yarın 7 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarından itibaren sıcaklıklar artacak. Sıcaklıklar ise; Cumartesi 13, Pazar 13, Pazartesi ise yağmurlu 11 derece olması bekleniyor.  

Çameli İlçesinde Hava Durumu

Çameli ilçesi bugün parçalı bulutlu bir hava Çamelileri karşılayacak sıcaklık ise 8 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 6 derece olacak. Sıcaklık yarın 5 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarından itibaren sıcaklıklar artacak. Sıcaklıklar ise; Cumartesi 11, Pazar 11, Pazartesi ise yağmurlu 8 derece olması bekleniyor.  

Beyağaç İlçesinde Hava Durumu

Beyağaç ilçesi bugün parçalı bulutlu bir hava Beyağaçlıları karşılayacak sıcaklık ise 12 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 6 derece olacak. Sıcaklık yarın 11 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarından itibaren sıcaklıklar artacak. Sıcaklıklar ise; Cumartesi 15, Pazar 15, Pazartesi ise yağmurlu 12 derece olması bekleniyor.  

Bekilli İlçesi Hava Durumu

Bekilli ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Bekillileri karşılayacak sıcaklık ise 9 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 5 derece olacak. Sıcaklık yarın 6 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarından itibaren sıcaklıklar artacak. Sıcaklıklar ise; Cumartesi 11, Pazar 11, Pazartesi ise yağmurlu 9 derece olması bekleniyor.  

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!