Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli Hava Durumu (28 Ocak 2020)

Denizli Hava Durumu (28 Ocak 2020)
Denizli’de bugün (28 Ocak 2020) hava durumu nasıl olacak? Denizli'de hava nasıl olacak? Denizli'de havalar soğuyor mu? Yağmur var mı? Denizli’ye kar yağacak mı? Denizli’de bugün sıcaklık en yüksek 12 derece ölçülüyor. Yer yer hafif yağmur var. Sıcaklık yarın 14 dereceye çıkacak. Denizlilileri perşembe günü de yağmur bekliyor. 6 ilçede karla karışık yağmur bekleniyor.

Denizli’de bugün sıcaklık en yüksek 12 derece. Yer yer hafif yağmur geçişleri gözlenmekte. 

Sıcaklık yarın lodosun da etkisiyle 14 dereceye yükselecek. Hava çok bulutlu olacak. 

Perşembe Denizli’de yağmur öngörüldü. Tedbirli olmakta fayda var. Sıcaklık 11 derece dolaylarında seyredecek. 

Denizli’de cuma ve cumartesi 10 derecelik hava sıcaklıkları öngörüldü. Yağış yok.

DENİZLİ KAR YAĞACAK MI?

Denizli’nin merkezinde kar yağışı beklenmezken Çameli, Beyağaç, Çardak, Tavas, Serinhisar, Acıpayam ilçelerinde Perşembe günü karla karışık yağmur bekleniyor.

Öte yandan Denizli Bozdağ’da kar kalınlığı son olarak 75 cm ölçüldü. Zirvede perşembe günü kar yağışı bekleniyor. 

İlçelerde hava durumu

Çivril İlçesinde Hava Durumu

Çivril ilçesinde, bugün yağmurlu bir hava Çivrilleri karşılıyor. Sıcaklık ise 8 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 10 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın çok bulutlu bir hava etkili olacak.  Perşembe sıcaklık 8 derece ilçede karla karışık yağmur bekleniyor.

Buldan İlçesinde Hava Durumu

Buldan ilçesinde bugün yağmurlu bir hava Buldanlıları karşılıyor. Sıcaklık ise 9 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 12 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın çok bulutlu bir hava etkili olacak.  Perşembe sıcaklık 9 derece ilçede yağmur bekleniyor.

Güney İlçesinde Hava Durumu

Güney ilçesinde bugün yağmurlu bir hava Güneylileri karşılıyor. Sıcaklık ise 8 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 9 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın çok bulutlu bir hava etkili olacak.  Perşembe sıcaklık 8 derece ilçede yağmur bekleniyor.

Sarayköy İlçesinde Hava Durumu

Sarayköy ilçesinde bugün yağmurlu bir hava Sarayköylüleri karşılıyor. Sıcaklık ise 12 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 14 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın çok bulutlu bir hava etkili olacak.  Perşembe sıcaklık 12 derece ilçede yağmur bekleniyor.

Çal İlçesinde Hava Durumu

Çal ilçesinde bugün yağmurlu bir hava Çallıları karşılıyor. Sıcaklık ise 8 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 11 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın çok bulutlu bir hava etkili olacak.  Perşembe sıcaklık 10 derece ilçede yağmur bekleniyor. Cuma ise Çok bulutlu 8 derece.

Baklan İlçesinde Hava Durumu

Baklan ilçesinde bugün yağmurlu bir hava Baklanlıları karşılıyor. Sıcaklık ise 8 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 9 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın çok bulutlu bir hava etkili olacak.  Perşembe sıcaklık 7 derece ilçede yağmur bekleniyor. Cuma ise Çok bulutlu 6 derece.

Honaz İlçesinde Hava Durumu

Honaz ilçesinde bugün yağmurlu bir hava Honazlıları karşılıyor. Sıcaklık ise 10 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 11 dereceye kadar çıkacak. Yarın çok bulutlu bir hava etkili olacak.  Perşembe sıcaklık 10 derece, ilçede yağmur bekleniyor. Cuma ise çok bulutlu 8 derece.

Bozkurt İlçesinde Hava Durumu

Bozkurt ilçesinde bugün yağmurlu bir hava Bozkurtluları karşılıyor. Sıcaklık ise 7 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 14 dereceye kadar çıkacak. Yarın çok bulutlu bir hava etkili olacak.  Perşembe sıcaklık 11 derece, ilçede yağmur bekleniyor. Cuma ise Çok bulutlu 10 derece.

Çardak İlçesinde Hava Durumu

Çardak ilçesinde  bugün yağmurlu bir hava Çardaklıları karşılıyor. Sıcaklık ise 6 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 7 dereceye kadar çıkacak. Yarın çok bulutlu bir hava etkili olacak.  Perşembe de sıcaklık 7 derece, ilçede karla karışık yağmur bekleniyor. Cuma ise çok bulutlu 6 derece.

Babadağ İlçesinde Hava Durumu

Babadağ ilçesinde bugün yağmurlu bir hava Babadağlıları karşılıyor. Sıcaklık ise 8 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 10 dereceye kadar çıkacak. Yarın çok bulutlu bir hava etkili olacak.  Perşembe sıcaklık 8 derece, ilçede yağmur bekleniyor. Cuma ise çok bulutlu 7 derece.

Kale İlçesinde Hava Durumu

Kale ilçesinde bugün yağmurlu bir hava Kalelileri karşılıyor. Sıcaklık ise 7 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 8 dereceye kadar çıkacak. Yarın çok bulutlu bir hava etkili olacak.  Perşembe sıcaklık 7 derece, ilçede yağmur bekleniyor. Cuma ise çok bulutlu 8 derece.

Tavas İlçesinde Hava Durumu

Tavas ilçesinde bugün yağmurlu bir hava Tavaslıları karşılıyor. Sıcaklık ise 9 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 10 dereceye kadar çıkacak. Yarın çok bulutlu bir hava etkili olacak.  Perşembe sıcaklık 10 derece, ilçede karla karışık yağmur bekleniyor. Cuma ise çok bulutlu 10 derece.

Serinhisar İlçesinde Hava Durumu

Serinhisar ilçesinde bugün yağmurlu bir hava Serinhisarlıları karşılıyor. Sıcaklık ise 9 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 11 dereceye kadar çıkacak. Yarın çok bulutlu bir hava etkili olacak.  Perşembe sıcaklık 9 derece, ilçede karla karışık yağmur bekleniyor. Cuma ise çok bulutlu 8 derece.

Acıpayam İlçesinde Hava Durumu

Acıpayam ilçesi bugün yağmurlu bir hava Acıpayamlıları karşılıyor. Sıcaklık ise 8 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 10 dereceye kadar çıkacak. Yarın çok bulutlu bir hava etkili olacak.  Perşembe sıcaklık 10 derece, ilçede karla karışık yağmur bekleniyor. Cuma ise çok bulutlu 9 derece.

Çameli İlçesinde Hava Durumu

Çameli ilçesi bugün yağmurlu bir hava Çamelileri karşılıyor. Sıcaklık ise 7 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 8 dereceye kadar çıkacak. Yarın çok bulutlu bir hava etkili olacak.  Perşembe sıcaklık 7 derece, ilçede karla karışık yağmur bekleniyor. Cuma ise çok bulutlu 8 derece.

Beyağaç İlçesinde Hava Durumu

Beyağaç ilçesi bugün yağmurlu bir hava Beyağaçlıları karşılıyor. Sıcaklık ise 8 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 10 dereceye kadar çıkacak. Yarın çok bulutlu bir hava etkili olacak.  Perşembe sıcaklık 11 derece, ilçede karla karışık yağmur bekleniyor. Cuma ise çok bulutlu 11 derece.

Bekilli İlçesi Hava Durumu

Bekilli ilçesinde bugün yağmurlu bir hava Bekillileri karşılıyor. Sıcaklık ise 8 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 10 dereceye kadar çıkacak. Yarın çok bulutlu bir hava etkili olacak.  Perşembe sıcaklık 9 derece, ilçede yağmur bekleniyor. Cuma ise çok bulutlu 7 derece.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!