Denizli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli’de ‘Acil Sağlık Hizmetleri 112 Gecesi’ Düzenledi

Denizli’de ‘Acil Sağlık Hizmetleri 112 Gecesi’ Düzenledi
Paramedik ve Hastane Öncesi Acil Tıp Derneği (PARHAD) acil sağlık hizmetleri haftası ve paramedikler günü nedeniyle ‘Acil Sağlık Hizmetleri 112 Gecesi’ düzenledi.

PARHAD Denizli il yönetimi tarafından, acil sağlık hizmetleri haftası ve paramedikler gününün kutlanması, moral ve motivasyonun arttırılması, personel kaynaşması ve iş stresinin bir nebzede olsa azaltılması için ‘Acil Sağlık Hizmetleri 112 Gecesi’ düzenlendi. Denizli İl Ambulans Servisi Başhekimi Gürcan Güven konuşmacı olarak katıldı. Ğı program, PARHAD Denizli İl Başkanı Prm. Süleyman Sarıkayış, yöneticiler Prm. Abdulkadir Dural ,Prm.Halil Eren Aytar ve ATT Sercan Karabağ tarafından organize edildi.  Denizli İl Ambulans Servisi Başhekimi Gürcan Güven’in de konuşmacı olarak katıldığı geceye 112 personellerinden oluşan müzik grubunun performansı damga vurdu. Sağlık personelleri çekiliş ve çeşitli devam eden gecede renkli dakikalar yaşadı.

Acil Sağlık Hizmetleri 112 Gecesi

“SIRT SIRTA, OMUZ OMUZA MÜCADELE EDİYORUZ”

Çalışma arkadaşlarının paramedikler gününü kutlayan PARHAD Denizli İl Başkanı Prm. Süleyman Sarıkayış, yaptığı konuşmada, “

Öncelikli olarak yıllardır birlikte emek verdiğimiz, aynı ekiplerde görev yaptığımız, sorunlara birlikte göğüs gerdiğimiz acil sağlık hizmetlerinde pek çok engele karşı mücadele ettiğimiz omuz omuza, sırt sırta çalıştığımız  meslektaşlarım olan paramedik arkadaşlarımın paramedikler gününü, hastane öncesi alanda sağlık hizmeti veren tüm personelimizin de  geçmiş günlerde kutladığımız 1-7 Aralık acil sağlık hizmetleri haftasını en derin duygularımla kutlarım” dedi.

Acil Sağlık Hizmetleri 112 Gecesi

“HAYAT KURTARMANIN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ”

Sarıkayış, hayat kurtarmanın haklı gururunu yaşadıklarını ve bundan sonra da üzerlerine düşeni en iyi şekilde yapacaklarını ifade ederek, “Bizler ATT ve Paramedikler Hastane öncesi alanda acil tıp hizmeti veren sağlık profesyonelleriyiz. PARHAD adıyla çıktığımız bu yolda birleştirici bir yapı oluşturmak esas gayemizdir. Bu aşamadan sonra yolumuz uzun, işimiz çoktur. Aynı zamanda bilim ışığında ilerlemek,  mesleğimize katkı sunmak ve bizden beklenen misyonu yerine getirmek, hayat kurtarmanın haklı ve onurlu gururunu yaşamak ve yaşatmak için üzerimize düşeni yapacağız” diye konuştu.

Acil Sağlık Hizmetleri 112 Gecesi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!