3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Denizli'de atık pil toplama kampanyası

Denizli'de atık pil toplama kampanyası
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü muhteşem bir etkinlikle kutladı. Öğrencilerin gösterileriyle renk kattığı programda atık pil toplama kampanyasında örnek olan okullara ödülleri verildi. Vatandaşlara fesleğen dağıtan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Çevreye konusunda gerçekleştirdiği yatırımlarla büyük takdir kazanan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda etkinlik düzenledi. Programa, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Gökoğlan ile Ali Aydın, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Büyüksoy, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi ve bazı kurumlar Çatalçeşme Oda Tiyatrosu önünde çevre bilinci ile ilgili stantlar kurdu. Stantları tek tek gezen Başkan Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi stantlarından vatandaşlara fesleğen, çevre bilinci ile ilgili yap-boz, kalemlik, not defterleri ve broşür dağıttı.

“DENİZLİ TÜRKİYE’NİN EN TEMİZ ŞEHRİ”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, küçük yaştan başlayarak herkese çevre duyarlılığının kazandırılması gerektiğini söyledi. Başkan Zolan, "Sürdürülebilir bir çevre, daha yaşanılabilir dünya için bizlere çok büyük görevler düşüyor. Sizler bunun bilincindesiniz. Şehrimizde çevre konusunda yapılanlar (yeşil alanlar, atıklardan enerji üretimi, çöplerin düzenli toplanması...) Denizli’nin çevreye vermiş olduğu önemi gösterir” dedi. Denizli'nin 5 yıl önce Türkiye'nin en temiz şehri ödülünü aldığını hatırlatan Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Aldığımız o ödüldeki kriterleri daha da geliştirerek sürdürüyoruz. Denizli, Türkiye’nin en temiz şehri, sularımız en temiz su; kirlettiğimiz suları da doğaya arıtarak bırakıyoruz. Çöplerimizi ayrıştırıyor, düzenli olarak depoluyoruz. Gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz."

MİNİKLERDEN MUHTEŞEM GÖSTERİ

Konuşmaların ardından Ahmet Çalışkan Anaokulu, Serinhisar Anaokulu ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü hazırladığı birbirinden güzel gösterileri sundu. Özellikle miniklerin çevre ile ilgili yaptığı gösteri izleyicilerden büyük alkış topladı. Gösterilerin ardından Denizli Büyükşehir Belediyesinin çevre konusunda düzenlediği atık pil toplama kampanyasında dereceye girenlere Başkan Osman Zolan tarafından teşekkür belgesi ve hediyeleri verildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!