3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Denizli’deki Öğrenciler YKS'ye Sosyal Etkinlik Merkezleri İle Hazırlanıyorlar

Denizli’deki Öğrenciler YKS'ye Sosyal Etkinlik Merkezleri İle Hazırlanıyorlar
Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri’nde üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler hayallerine kavuşmak için çalışıyor. Sıkı bir disiplin ve modern eğitim metotları ile YKS'ye hazırlanan öğrenciler, Sosyal Etkinlik Merkezleri’nden çok memnun olduklarını dile getirerek, kendilerine destek olan Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan öğrenciler hayallerine kavuşmak için çalışmalarına devam ediyor. Denizli’de üniversite sınavına hazırlanan mezun ve lise son sınıf öğrencileri, Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Yenişehir, Kayıhan, Anafartalar, Atalar, Karaman ve Anafartalar Sosyal Etkinlik Merkezleri’nde eğitim görüyor. Lise mezunu öğrenciler hafta içi her gün sabahtan öğleye kadar Yenişehir, Kayıhan, Anafartalar ve Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi'nde; 11. ve 12. sınıf öğrencileri de hafta sonu Karaman, Yenişehir, Kayıhan ve Anafartalar Sosyal Etkinlik Merkez'inde YKS'ye hazırlanıyor.

 

Öğrenciler kurslardan memnun

Sıkı bir disiplin ve modern eğitim metotları ile sınavlara hazırlanan öğrenciler, Sosyal Etkinlik Merkezleri’nden çok memnun olduklarını dile getirerek, kendilerine destek olan Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

 

Duygu Işık: Denizli Büyükşehir Belediyesinin kurslarına geliyorum. Dersler çok verimli geçiyor. Hocalarımız gayet güzel anlatıyor. Ben sınıfımdan arkadaşlarımdan ve hocalarımdan çok memnunum. Kursların bize çok yararı oluyor.

Duygu Işık

Gizem Ormancı: Denizli Büyükşehir Belediyesinin Sosyal Etkinlik Merkezlerindeki kurslarına katılıyorum. Burayı çevremdekilerin tavsiyesi ile buldum. Derslerimiz verimli geçiyor. Öğretmenlerimiz ve sınıfımdan memnunum. Üniversiteye hazırlık için buraya geldim ve çok memnunum.

 

Hilal Reyhan Çınar: Burayı öğretmenimiz tavsiye etti, üniversiteye hazırlık amaçlı. Buradan çok memnunum, derslerimiz çok güzel geçiyor.

Hilal Reyhan Çınar

Berkecan Sak: Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği bu kursları çok sevdik. Genellikle temellendirme amacıyla yapılmış bir şey.  Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (AYT)  üzerine. Katkılarından dolayı Denizli Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ediyorum.

Berkecan Sak

Bilal Emre Kölem: Burada AYT ve TYT üzerine çok güzel eğitimler var. Test çözümleri yapıyoruz, konu anlatımları oluyor. Buradaki öğretmenlerime ve Denizli Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ediyorum.

Bilal Emre Kölem

Oktay Serin: Buraya arkadaşımın tavsiyesi sayesinde geldim. Hocalarımdan memnunum, dersler çok verimli geçiyor. Test çözüyoruz pratik yapıyoruz. Üniversiteye hazırlanıyoruz. Her şey çok güzel. Denizli Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ediyorum.

Oktay Serin

Hilmican Keklik: Dersler gayet verimli geçiyor. Hocalarımız çok iyi. Buradan aldığımız eğitimler verimli oluyor. Herkese tavsiye ederim.

Hilmican Keklik

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!