3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Denizlili Vekillerden FETÖ'nün Siyasi Ayağı Tartışması

Denizlili Vekillerden FETÖ'nün Siyasi Ayağı Tartışması
İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ve AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’in Twitter’daki söz düellosu Denizli’nin gündemine oturdu. Öztürk’ün geçtiğimiz günlerde Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci’ye Türkçe Olimpiyatları üzerinden göndermesine Şahin Tin’den cevap gecikmedi. Öztürk ise Tin’in cevabını karşılıksız bırakmadı.

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Türkiye’de FETÖ’nün siyasi ayağı tartışmalarının arttığı bugünlerde 14 Şubat’ta attığı bir tweet ile Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci’ye göndermede bulundu. Öztürk paylaşımında Zeybekci’nin Türkçe Olimpiyatları için attığı bir tweeti alıntılayarak, 17/25 Aralık 2013 milâd diyordunuz ya hani?17/25 ‘den sonra atılan @ZeybekciNihat‘nin Tweeti .Bunu normal bir vatandaş veya muhalif bir siyasi atmış olsaydı kendisini AKlayamazdı. Alın size #SİYASİAYAK !! Türkçe Olimpiyatlarında söylediğin sözlerin hala arkasında mısın??”ifadelerini kullandı.

”DÜNE KADAR EL ETEK ÖPENLER…”

Öztürk’ün bu çıkışının ardından AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin dün yaptığı Twitter paylaşımları ile Öztürk’ü isim vermeden eleştirdi. Tin, 4 maddelik bir paylaşım yaparak şu ifadeleri kullandı;”Memlekete hizmet etmenin bedeli bu kadar ağır olmamalı. Gün geçmiyor ki şehrimize ve aziz milletimize hizmet edenlere yönelik karalayıcı, yaralayıcı bir sözle karşılaşmayalım. Çamurda yürüyerek temiz kalamazsınız, gökyüzüne uzanarak tutunamazsınız, herşeyin bir yolu var.Düne kadar el etek öpenler, merdivenin basamaklarını tırmanırken elinden tutanlara bugün kirli sözlerle saldıranlar, bohçasına ne koymuş bakmalıdır. Her kurt işareti yapan elbette milliyetçi değildir, herkesin dürüst davranmasını beklemiyoruz. Ancak herşeyin de bir adabı var.Edep ve adabdan yoksun bir dil ile yol alanlar ne kendisine ne de savunduğu sözde ideallerine hizmet eder. Rotasını kaybeden gemi gibi ona buna sataşarak bir limana ulaşamazsınız. Şehrimize hizmet eden bakanımıza, başkanımıza kısacası herkese şükran duyuyoruz.Siz ne derseniz deyin, bizim bu millete sözümüz var. İstediğiniz kirli iftiraya başvurun memleketimiz için daha yapacak çok işimiz var. Bu kanatla uçamaz, bu ayakla koşamazsınız. Bırakın iftiraları. Biz kıştan sonra baharın geleceğini biliyoruz. Kışta kalmak sizin takdiriniz.”

”DOĞAN GÖRÜNÜMLÜ ŞAHİN’LER”

Yasin Öztürk ise yine isim vermeden Şahin Tin’in tweetlerine atıfta bulunarak,”Uzun uzun 4 madde yazmayacağım. Kendin siyasette nasıl yol aldıysan karşındakini de öyle sanma.m El etek Öpenleri de , elinden tutanları da cümle- Denizli biliyor. Aynaya bakıp laf söylemek ancak Doğan görünümlü Şahin’lere Yakışır. Seni unutmadık sanma, Sıra sana da gelir zamanını bekle.”ifadelerini kullandı.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!