Denizli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizlispor Göztepe maçı ne zaman hangi kanalda?

Denizlispor Göztepe maçı ne zaman hangi kanalda?
Yukatel Denizlispor-Göztepe maçı ne zaman? Saat kaçta? Nerede? İki takımdan son gelişmeler haberimizde…

Süper Lig’de kötü günler geçiren Yukatel Denizlispor, 20. Hafta maçında ikinci yarıya üst üste aldığı Antalyaspor ve Beşiktaş galibiyetleriyle başlayan Göztepe’yi konuk edecek. Ege Derbisi öncesi iki takımdaki son gelişmeleri toparladık.

DERBİ PAZARTESİ GÜNÜ

20. Haftanın kapanış maçı olacak olan derbi maçı 3 Şubat Pazartesi günü oynanacak. Denizli Atatürk Stadyumunda oynanacak olan maç saat 20.00’da başlayacak.

DÜDÜK ÖĞREMENOĞLU’NDA

Zorlu maçı Denizlispor-Antalyaspor maçında Antalya bölgesi hakemi Mehmet Öğretmenoğlu düdük çalacak. Bu sezon iki takımın ilk kez bir maçını yönetecek olan Öğretmenoğlu’nun yardımcılıklarını Samet Çavuş ve Deniz Caner Özaral yapacak.

32. RANDEVU

İki takım lig tarihi boyunca 32.kez karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Geride kalan 31 maçta Denizlispor 18 galibiyet alırken, 9 maç beraberlik tamamlandı. İzmir ekibi ise sadece 4 maç kazanabildi.

DENİZLİSPOR’DA MORALLER BOZUK

Kupada Trabzonspor’a elenen Yukatel Denizlispor’da Ege Derbisi öncesinde moraller bozuk. İkinci yarıya 2-1’lik Galatasaray ve sahasında 3-0’lık Antalyaspor yenilgileriyle başlayan yeşil siyahlılar, Göztepe maçını kazanarak ligde çıkışa geçmeyi planlıyor. Hazırlıklarını sürdüren Horoz’da sakatlıkları geçen Mustafa Yumlu ve Zakarya Bergdish’in bu maçta forma giymesi bekleniyor.

HOROZ’DA 2 EKSİK

Yeşil siyahlılarda Trabzonspor maçında sakatlanan kaleci Tolgahan ile Hadi Sacko’nun sakatlıkları sürüyor. İki ismin bu maçta forma giyemeyecek. Horoz’da kırmızı kart cezalısı bulunmazken, Aissati, Zeki Yavru ve Barrow’un 3’er sarı kartı bulunuyor. Bu isimlerin kart görmesi halinde 21. Haftadaki Konyaspor maçında forma giyemeyecek.

GÖZTEPE’DE MORALLER YERİNDE

Konuk ekipte ise ev sahibi ekibin tersine moraller yerinde. Kupaya son 16 turunda veda eden İzmir ekibi, ligde ikinci yarıya deplasmanda Antalyaspor karşısında aldığı 3-0’lık galibiyetle başladı. Sarı kırmızılılar yeni stadı olan Gürsel Aksel Stadyumunun açılışında ise Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etmeyi başardı.

GÖZTEPE’DE 2 EKSİK

Pazartesi günü oynanacak olan maçın hazırlıklarına devam eden sarı kırmızılılarda, sakatlıkları bulunan Wallace Reis ve Zlatko Tripic takımın son antrenmanına katılmadı. İki ismin Denizlispor maçında oynayıp oynamayacağı hafta sonunda netlik kazanacak. İzmir ekibinde Halil Akbunar, Beto ve Andre Poko, bu maça 3 sarı kartla çıkacak.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!