Denizli
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizlispor - Kayserispor Maçı ne zaman hangi kanalda?

Denizlispor - Kayserispor Maçı ne zaman hangi kanalda?
Yukatel Denizlispor, Süper Lig’in 22. haftasında kendi evinde Kayserispor ile karşılaşacak. Müsabaka öncesi iki takımdan son gelişmeler, muhtemel 11’ler ve hakemler,YUKATEL Denizlispor – Kayserispor maçı saat kaçta, maç hangi kanalda?

Süper Lig'in 22. haftasında Yukatel Denizlispor, 15 Şubat Cumartesi günü saat 14:00'da başlayacak maçta Denizli Atatürk Stadı'nda Kayserispor ile karşılaşacak. Mücadele BeIN Sports 2'den yayınlanacak. Müsabakada Özgür Yankaya düdük çalacak. Yankaya’nın yardımcılıklarını Mehmet Metin ve İlker Takpak üstlenecek. Mücadelede Mustafa Aydın 4. hakem, Halis Özkahya VAR ve Ekrem Kan AVAR’da görev yapacak.

 

DENİZLİSPOR 2020'de GALİBİYET YÜZÜ GÖRMEDİ

Yukatel Denizlispor Süper Lig'de 21 hafta geride kalırken 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 mağlubiyetle 24 puan toplayarak 10. sırada yer aldı. Yeşil-siyahlılar ise son 6 maçında galibiyet yüzü görmedi. Ligde son galibiyetini 16 Aralık 2019'da Trabzonspor deplasmanında alan yeşil-siyahlılar bu maçın ardından çıktığı 6 müsabakada 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

 

DENİZLİSPOR'DA EKSİKLİKLER VAR

Yukatel Denizlispor'da Kayserispor maçı öncesi sakat oyuncular bulunuyor. Son antrenmanda tedavileri devam eden Tiago Lopes, Zakarya Bergdich ve Ogenyi Onazi fizyoterapist eşliğinde çalışmalarına devam ederken, darbeye bağlı ağrıları bulunan Radoslaw Murawski tedbir amaçlı takımdan ayrı düz koşu yaptı.

 

KAYSERİSPOR LİGİN DİBİNE DEMİRLEDİ

Yukatel Denizlispor'a konuk olacak Kayserispor ligin dibine demir atmış durumda. Sarı-kırmızılı ekip 21 hafta sonunda 2 galibiyet, 6 beraberlik ve 13 mağlubiyetle ligde son sırada bulunuyor. Kayserispor bu haftalarda 21 gol kaydederken kalesinde 54 gol gördü.

 

KAYSERİSPOR'DA SAKATLAR VAR

Kayserispor’da sezon başında Denizlispor’dan takıma katılan Ziya Alkurt’un yanı sıra Hasan Hüseyin Acar, Nurettin Korkmaz, Alpay Çelebi, ve kaleci Hakan Arıkan sakatlığı nedeniyle idmana çıkmadı. Oyuncuların Denizlispor karşısında forma giymesi beklenmiyor.

 

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

YUKATEL Denizlispor ve Kayserispor tarihlerinde 2 hazırlık karşılaşması, 1 Türkiye Kupası olmak üzere 38 defa karşılaştı. Bu maçlarda YUKATEL Denizlispor 15 galibiyet alırken, İ.M Kayserispor 16 maçtan üstün ayrıldı. 7 maç berabere sonuçlandı. Yeşil-siyahlılar 34 gol kaydederken, sarı-kırmızılılar 43 kez fileleri havalandırdı. Ligin ilk yarısında Kayseri'de oynanan maç ise 1-1'lik beraberlikle noktalandı.

 

MUHTEMEL 11'LER

Yukatel Denizlispor'un mücadeleye, Adam Stackhowiak, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Oğuz Yılmaz(Ben Youssef), Özgür Çek, Radoslaw Murawski, Kibong Mbamba, İsmail Aissati(Recep Niyaz), Modou Barrow, Hadi Sacko ve Hugo Rodallega 11'i ile çıkması bekleniyor.

 

Kayserispor'un ise;Silviu Lung, Emre Taşdemir, Cristian Sapunaru, Diego Angelo, Miguel Lopes, Brice Djedje, Bernard Mensah, Gustavo Campanharo, Pedro Henrique, Muris Mesanovic ve Mario Situm 11'i ile sahada yer alamsı bekleniyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!