3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Gençlik Meclisi'nde seçim heyecanı

Gençlik Meclisi'nde seçim heyecanı
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, 18. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısını yaptı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin her zaman gençlerin yanında olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, gençlere altın değerinde tavsiyelerde bulundu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisinin 18. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen genel kurula, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ragıp Çelik, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak ve Gençlik Meclisi üyeleri katıldı. Toplantı Genç Denizli Tiyatro Kulübü’nün Söz Sende oyununun sahnelenmesi ile başladı. Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, görevi boyunca kendilerine her türlü desteği veren Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci’ye teşekkür ederek, "Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, gönüllülük yapabileceğimiz, farklı deneyimleri tecrübe edebileceğimiz nadide yerlerden birisi ve siz bu şehrin yönetiminde söz sahibi olabiliyorsunuz. Bu şehirde gençlerle ilgili bir şey yapılacakken, sizlere fikriniz soruluyor, değer veriliyor, bunu hissedebilmek çok güzel” dedi.  

 

“Beraber yürüyüp, katılım sağlamanız gerekiyor”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyinin kuruluşundan bu yana Denizli’de gönüllülük ve sosyal dayanışma noktasında ihtiyaçları giderdiğini söyledi. Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyinin çok önemli çalışmalara imza attığını vurgulayan Başkan Zolan, "Bugün burada sadece bir seçim gerçekleştirmiyorsunuz. Seçim sonrasında da beraber yürüyüp, katılım sağlamanız gerekiyor. Sorunları ortaya koyup, çözümleri sunmanız gerekiyor. Bizler, Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin yanınızdayız” diye konuştu.

 

“Başarının anahtarı özgüvendir”

Denizli Büyükşehir Belediyesinin gençlere yönelik çok sayıda proje ve faaliyet yürüttüğünü belirten Başkan Zolan, “Gençlerimizle ilgili kültür, sanat ve spor alanlarında ücretsiz kurslarımız var. Benim size tavsiyem şudur; Mutlaka en az bir branşta spor yapın. Sanat ve kültür alanında en az bir alanda yeteneklerinizi ortaya çıkarın. Bu size özgüven getirecektir. Başarının anahtarı özgüvendir” dedi.  Konuşmaların ardından seçime geçildi. Tek aday olarak gidilen seçimlerde Tunahan Birden Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığı'na seçildi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!