Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Google Geliştiricileri Pamukkale Üniversitesi'nde buluşacak

Google Geliştiricileri Pamukkale Üniversitesi'nde buluşacak
Denizli Pamukkale Üniversitesi Yönetim Bilişim Topluluğu’nun düzenlediği GDG (Google Developer Groups / Google Geliştirici Grupları) DEVFEST Denizli 2019 için geri sayım başladı. Etkinliğe bir birinden değerli konuşmacıların ve katılımcıların bir araya geleceği etkinlikte Yazılım ve Teknoloji konuşulacak.

Google Geliştirici Grupları (Google Developer Groups) (GDG) Denizli ekibi ile Pamukkale Üniversitesi Yönetim Bilişim Topluluğu tarafından bu sene ilk kez düzenlenecek olan GDG DEVFEST Denizli 2019 etkinliği 30 Kasım Cumartesi günü Pamukkale Üniversitesi Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Yoğun katılımın beklendiği ve gün boyu sunumların yapılacağı DEVFEST Denizli 2019 etkinliğine bir birinden değerli konuşmacılar katılım sağlayacak.

“100 ülkeden 555 şehirde aktif görev yapan gönüllü üyeler DEVFEST ile organizasyon gerçekleştirilecek”
Denizli’de ilk defa gerçekleştirilecek olan ve Ege bölgesinin en büyük geliştirici konferanslarından biri olamaya aday olan GDG DEVFEST Denizli 2019 etkinliği ile meraklıları teknolojiye doyacak. 100 ülkeden 555 şehirde aktif olarak görev yapan ve dünyanın hemen her yerindeki gönüllü üyeleri ile ‘DEVFEST’ konferansları ve etkinlikler düzenleyerek, Google geliştirici ekosisteminin bir araya gelmesini sağlayan Google Geliştirici Grupları ilk defa Denizli’de bir organizasyon gerçekleştirecek.
Pamukkale Üniversitesi Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezinde kapılarını teknoloji severlere açacak olan GDG DEVFEST Denizli’19, iki farklı salonda düzenlenen oturumlar ile çeşitli alanlardan 11 konuşmacı ile yeni nesil mobil ve web tabanlı teknolojiler, makine öğrenimi, veri bilimi ve girişimcilik gibi konularda konuşularak gerçekleştirilecek.
Gün boyu sürecek etkinlikte yer alacak konular ve konuşmacılar ise şöyle: "İlker Akansel- Keynote/Google Geliştirici Ekosistemi, Sadi Evren Şeker -Yapay Zekâ ve Veri Bilimi, Burak Vardal - Hypercasual Mobil Oyun, Emrah Kozan - UI/UX Design, Yasin Demirden - Oyun Sektöründe Kariyer Yapmak, Hadi Tok - Kotlin'e Geçiş ve Java ile Birlikte Kullanımı, İslam Alaybeyoğlu - Dijital Çağda Girişimcilik, Daron Yöndem - Mobil Uygulamalara Yapay Zekâ Hapı, Fatih Çiftçi - Kariyer Yolunda İç Motivasyon Dinamikleri, Mehmet Karaköse - Iot in the Google Cloud Platform / GCP Essentials Workshop, Yüksel Tolun - Google Assistant ile Kendi Uygulamanızı Geliştirin / Assistant, Yüksel Tolun - Google Developer Expert - Google Assistant Kendi Uygulamalarınızı Geliştirin konuları üzerinde anlatım gerçekleştirilecek".

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!