3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Hastanede Tedavi Gören Hastaya Doğum Günü Sürprizi

Hastanede Tedavi Gören Hastaya Doğum Günü Sürprizi
Denizli Devlet Hastanesi Göğüs Servisinde 1 aydır tedavi gören Harun Acur’a (79) kızı Sema Buhur’un organizasyonunda servis çalışanları ve doktorunun katılımı ile sürpriz bir doğum günü düzenlendi. KOAH hastası olan ve dönem dönem hastanede yatarak tedavisi süren Acur, düzenlenen sürpriz doğum günü ile çok duygulandığını ve kendisini çok mutlu hissettiğini söyledi.

79 yaşında ki hasta Harun Acur, Denizli Devlet Hastanesi Göğüs Servisinde 1 ay boyunca yatarak tedavi gördüğü sırada kızı Sema Buhur, babasının doğum gününü kutlamak istedi. Bu talebini hastanın takibini yapan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Esma Öztürk ve Serviste çalışan hemşirelere ileten Buhur, doktor ve servis çalışanlarının da katılımı ile babasına hastane odasında sürpriz doğum günü hazırladı. Hasta Harun Acur, bu sürpriz kutlama karşısında çok mutlu oldu ve pastasını üflerken "Herkes için sağlık" diledi.

 

“Onlar Bizim Kanatsız Meleklerimiz”

Harun Acur’un kızı Sema Buhur, KOAH hastası olan ve dönem dönem hastanede yatarak tedavi gören babasına, moral ve motivasyon vermek için doğum gününde  böyle bir organizasyon yaptığını söyledi ve şöyle konuştu: “Babam, uzun süredir hastalığından dolayı tedavi görüyordu, son yıllarda genellikle hastanede yatarak devam eden tedavi sürecinde doğum gününü hastanede geçirmesinden dolayı hastane odasında ona bir kutlama yapmak istedim. Servis hemşiremize söyledim, sağ olsun onlar da bana yardımcı oldular, hem doktorumuz hem servis çalışanlarımız ile birlikte babama güzel bir doğum günü sürprizi gerçekleştirdik. Babam da onları görünce çok şaşırdı, duygulandı, morali düzeldi. Hatta babam, servisin Harun dedesi oldu. Böyle bir günde yanımızda oldukları için Allah onlardan razı olsun. 1 ay boyunca kaldığımız hastanede babamla çok iyi ilgilendiler, çok memnun kaldık, onlar bizim kanatsız meleklerimiz” dedi.

Acur’un sağlık durumu ile ilgili bilgi veren Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Esma Öztürk de, 4 yıldır KOAH hastası olan ve  akciğer setleşmesi ile dirençli akciğer enfeksiyonu sebebiyle sık sık hastanede yatarak tedavi görmek zorunda kalan hastaya gerekli tedavinin gerçekleştirildiğini belirterek doğum günü kutlamasının kendisine büyük bir moral olduğunu söyledi.

Mutluluğunu dile getiren Acur; “Burası benim evim gibi oldu. Doktorumu ve hemşirelerimi çok seviyorum, onlar benim ailem gibi oldu. Bugün de o kadar işlerinin arasında benim doğum günümü kutladılar, hepsine çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!