Denizli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Konyaspor - Denizlispor maçı ne zaman hangi kanalda?

Konyaspor - Denizlispor maçı ne zaman hangi kanalda?
İttifak Holding Konyaspor-Yukatel Denizlispor maçı ne zaman? Hangi kanalda? Saat Kaçta? İki takımdan son gelişmeler haberimizde…

Süper Lig’in 21. Haftasında Yukatel Denizlispor, İttifak Holding Konyaspor’a konuk olacak. İkinci yarıya kötü başlayan iki ekibin maçı yarın saat 14’te başlayacak. İki takımında üzerindeki kötü bulutları atmak için çıkacağı kritik maç öncesi iki takımdan son bilgileri derledik…

KRİTİK MAÇ YARIN

Konyaspor ile Denizlispor’u karşı karşıya getirecek olan maç yarın(Cumartesi) oynanacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak olan maç saat 14’te başlayacak.

DÜDÜK BAYARSLAN’DA

Alt sıralardan kurtulmak isteyen iki takımın maçını Volkan Bayarslan yönetecek. İkinci yarıya kötü başlayan iki takımın maçında Bayarslan’ın yardımcılıklarını Özgür Ertem ve Mehmet Salih Mazlum yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak Sinan Dereci, VAR Hakemi olarak ise Özgür Yankaya görev yapacak.

23. RANDEVU

İki takım yarınki maçta 23.kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 22 maçta iki takımın galibiyet sayıları eşit. İki takımın 8’er galibiyet aldığı rekabette 6 maç da berabere bitti. Galibiyet sayıların eşit olduğu rekabette son yıllarda Konyaspor’un üstünlüğü dikkat çekiyor. Ligin ilk yarısında Denizli’de oynanan maçı 1-0 kazanan yeşil beyazlılar, Denizlispor’a oynadığı son 6 maçta kaybetmedi. Bu maçların 4’ünü kazanan İç Anadolu ekibi, 2 maçtan da beraberlikle ayrıldı. Denizlispor, rakibi karşısındaki son galibiyetini 2009’da Denizli’de oynanan maçta 2-1’lik galibiyetle aldı. Konyaspor 33 gol atarken, Horoz 31 gol attı.

KONYA’DA TEK EKSİK

Ligde son 11 maçtır galibiyet alamayan ev sahibi ekipte kritik maçın hazırlıkları tamamlandı. Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştiren son çalışmanın ardından kampa giren Konya’da sakatlığı bulunan Faruku Miya, kritik maçta takımını yalnız bırakacak.

DENİZLİSPOR’DA 3 EKSİK

Son 5 maçını kazanamayan Denizlispor’da ise Konya maçı öncesi sakatlıkları süren Tiago Lopes ve Onazi, kadroda yer almadı. Bu iki oyuncunun yanı sıra sarı kart cezalısı Aissati de Konya’ya götürülmedi. Horoz’da bu oyuncuların dışında Zeki Yavru, Barrow ve Oğuz Yılmaz 3’er sarı kartla bu maça çıkacak. 3 isim kart görmesi halinde 22. Haftadaki Kayserispor maçında forma giyemeyecek.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!