3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Milletvekili Tin: Mazlumların Tek Umudu Türkiye!

Milletvekili Tin: Mazlumların Tek Umudu Türkiye!
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türkiye’nin huzur ve güven içinde Ramazan Bayramı kutlamaya hazırlandığını, ancak İslam coğrafyasında milyonlarca Müslümanın zulüm ve baskı altında olduğunu söyledi. AK Parti’nin İslam aleminin umudu olduğunu belirten Milletvekili Şahin Tin, “Bizler onların da zulümden kurtulmaları, bayramları huzur ve mutluluk içinde kutlamalarını istiyoruz. Bunun için iktidara geldiğimizden bu yana mücadele ediyoruz. Hep mazlumların sesi olduk, bundan sonra da yanlarında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, seçim çalışmaları kapsamında Tavas ve mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Tavas ilçe merkezinde partililerle buluşan Şahin Tin, Medet, Garipköy, Ulukent, Başalan, Gümüşdere, Çağırgan ve Nikfer’de vatandaşlara hitap etti.

“TÜRKİYE İSTİKRAR ABİDESİDİR”

Türkiye’nin içinde bulunduğu coğrafyada istikrar abidesi olduğunu belirten AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, son dönemde ülkemizi kaosa sürüklemek, karışıklık çıkarmak isteyenlerin AK Parti’nin akılcı politikaları, kararlı duruşu ve halkın ferasetiyle amaçlarına ulaşamadıklarını söyledi. İslam Aleminin Ramazan Bayramı’nı kutlamaya hazırlandığını dile getiren Milletvekili Şahin Tin, “Türkiye’de bizler, bayramı huzur ve güven içinde kutlamaya hazırlanırken, dünyanın dört bir yanında, din kardeşlerimiz baskı ve zulüm altında. Filistin’de, Suriye’de Irak’ta, Afganistan’da, Arakan’da, Doğu Türkistan’da bayramı bizim gibi mutlulukla, ağız tadıyla kutlayamayacaklar. Biz bu durumun hüznüyle bayrama giriyoruz. İnşallah Türkiye olarak yeni dönemde de mazlum coğrafyalarda yaşayan kardeşlerimizin güven kaynağı olmaya devam edeceğiz ” dedi.

“BİZİ BUNUN İÇİN İSTEMİYORLAR!”

İslam düşmanlarının, emperyalist güçlerin AK Parti’yi zulümlere, baskılara karşı çıktığı için, mazlumların yanında saf tuttuğu için istemediğini belirten Milletvekili Şahin Tin, “16 yıl önce iktidara geldiğimiz anda ülkemizin dış politikasını Türkiye’nin ve İslam Aleminin menfaatleri doğrultusunda şekillendirdik. Biçilen rolü oynayan, görmezden gelen, vaziyeti idare eden bir dış politika yerine, karşılarında rol üstlenen, oyun kurucu olan, menfaatlerini kollayan, mazlumlar lehine masaya vuran, haksızlıklara itiraz eden bir Türkiye görmeye başladılar.  Tabi işlerine gelmedi ve gelmiyor. ‘Dünya 5’ten büyüktür’ diyen bir anlayışı, İsrail’e ‘terörist’ diyebilen bir iradeyi bir türlü içlerine sindiremiyorlar. AK Parti’yi ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı işte bu duruşundan dolayı istemiyorlar. Seçim arefesinde ekonomi üzerinde oynan oyunların nedeni de işte budur” diye konuştu.

“MAZLUMLARIN DUALARIYLA AYAKTAYIZ!”

AK Parti’nin İslam Alemi’nin umudu olduğunu belirten Milletvekili Şahin Tin, “Duruşumuz ve politikamızla coğrafyamızdaki Müslüman kardeşlerimizin umudu haline geldik. Darbe teşebbüslerine, emperyalistlerin oyunlarına rağmen ayakta kaldık. Bizi ayakta tutan, mazlum halkların İslam Alemi’nin ve kadirşinas milletimizin dualarıdır. İnanıyorum ki; mazlumların dillerinden dökülen o dualar; bizi ayakta tutmaya, gücümüze güç katmaya devam edecektir. Onların oyunları ne kadar büyük olursa olsun, doğru yoldan ayrılmadıkça, haksızlıklara karşı sesimizi yükselttikçe,inancımız güçlenecek ve galip gelecek olan yine Türkiye olacaktır” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!