Denizli
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Özel Denizli Tekden Hastanesi Denizli Basınını Unutmadı 

Özel Denizli Tekden Hastanesi Denizli Basınını Unutmadı 
Özel Denizli Tekden Hastanesi’nin geleneksel olarak tertip ettiği, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kahvaltısı’nın 6.sı gerçekleştirildi.

Etkinliğe Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Müdürü Kemal Akçan, Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık, Başhekim Op. Dr. Mehmet Tekin, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ve çok sayıda basın mensubu katılım gösterdi. Özel Denizli Tekden Hastanesi’nde bir takım ziyaretlerde bulunan Fenerbahçe’nin Teknik Direktörü Ersun Yanal’da etkinliğe katıldı.

GENEL MÜDÜR YARDIMCISI IŞIK KATILAN BASIN MENSUPLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Kahvaltı sonrası açılış konuşmasını yapan Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık,  kahvaltıya katılan gazetecilerin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak bu davete katılım gösteren herkese teşekkür etti.

OSMAN NURİ BOYACI’DAN TEKDEN HASTANESİNE TEŞEKKÜR

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile çeşitli programlar ile bir araya geldiklerini ve bu programlarda gazetecilik sektörünün sorunlarını dile getirdiklerini ifade ederek bu önemli günde bizlere göstermiş oldukları nazik ziyaretlerinden dolayı Tekden Hastanesi yönetimine teşekkür etti.

Özel Denizli Tekden Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Tekin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle açıklamada bulundu.

YANAL, DENİZLİ BASININ GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Bir takım ziyaretler için Özel Denizli Tekden Hastanesine gelen ve etkinliğe de katılan Fenerbahçe Teknik Direktör’ü Ersun Yanal Denizli basın camiasının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

BAŞHEKİM OP.DR. MEHMET TEKİN’DEN ANLAMLI AÇIKLAMA

 

Başhekim Op.Dr Mehmet Tekin yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı;

“2003 yılında Denizli’de sağlık sektörüne attığımız adımla kentte önemli işlere imza attık. Çalışma prensiplerimizden ödün vermeden güncel konjonktüre uyum sağlamaya, yenilenebilir ve geliştirilebilir bir anlayışla her zaman en iyisi her zaman en başarılısı olmak adına mücadelemizi sürdürdük.

Bu başarının altında ise verdiğimiz hizmetlerin ve tedavilerin vatandaşlarımıza iletilmesi, duyurulması noktasında en önemli rolleri ise basınımızın cefakâr ve bir o kadar da emektar güzide temsilcileri olmuştur.

Denizli’de birçok sağlık hizmetinin öncüsü olmaya yüz tutan Özel Denizli Tekden Hastanesi, 2003 yılında 2.Ticari yolda çıktığı hizmet kervanına 2013 yılında 29 Ekim Bulvarı Özay Gönlüm Meydanı’nda devam etmektedir

Git gide büyümeye giden hastanemiz kentimizin de sağlıktaki öncü kuruluşu olmaya, ilklerin ve enlerin hastanesi olmaya da devam etmektedir.

Uzman hekim kadromuz ve geniş poliklinik servislerimiz ile şehrimizin vazgeçilmezi olmaya da devam edeceğiz.

Bu konuda her zaman her koşulda bizleri yalnız bırakmayan siz değerli basın mensuplarımızın desteklerini de omuzumuzda hissettik, hissetmeye de devam ediyoruz. Her sene geleneksel olarak düzenlediğimiz ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kahvaltımızın’ bu yıl 6.sını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Biz bu gurur ve şuurla sizlerin her anlamda yanınızda olduğumuzu belirtmekten dolayı mutluyuz. Biz bu geleneğimizi sürdürmeye siz değerli gazetecilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, bizler için değeri vazgeçilmez olan, her an her durumda koşulsuz şartsız mesleğini icra eden, zorluklarla dolu bir meslek hayatınızın olduğunu biliyor ve kalbimizde hissediyoruz.  Bir tek 10 Ocak’ta değil 365 gün sizlerin değerinin anlaşılmasını ümit ediyor. Mesleki hayatınızda ve kariyerlerinizde sizlere sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler temenni ediyoruz. Böylesine anlamlı günde geçtiğimiz yıllarda hayatını elim bir kaza sonucu kaybeden basın mensuplarımız İLYAS HAYTAN ve ALPEREN ERSOY kardeşlerimizi de rahmetle yad ediyoruz.  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz Kutlu Olsun…”

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!