3ü
Denizli
19 Mart, 2024, Salı
  • DOLAR
    30.36
  • EURO
    32.97
  • ALTIN
    1985.0
  • BIST
    8487.2
  • BTC
    43506.093$

Pamukkale’de Bebekler De Çok Mutlu

Pamukkale’de Bebekler De Çok Mutlu
Pamukkale Belediyesi farklı etkinlikler yapmaya devam ediyor. Bebeklerin sağlıklı bir şekilde gelişmesinde önemli bir konu olan bebek masajını kapsayan anne-bebek eğitimi ile aileler bebeklerine nasıl masaj yapacaklarını öğrendi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçede yaşayan her bireyin mutluluğu için çalışmaya devam ettiklerini ifade etti.

Halkın her kesimini kapsayan farklı etkinlikler düzenleyen Pamukkale Belediyesi bu kez de bebeklere yönelik bir program hazırladı. Forum Çamlık AVM’de düzenlenen Pamukkale Belediyesi Anne-Bebek Eğitimi’nde bebeklere uygulanacak masaj teknikleri ailelere aktarıldı. Bebek Masaj Eğitmeni ve Denizli’nin tek bebek SPA merkezi olan Bluuh Baby SPA Denizli’nin kurucusu Seda Güven tarafından ailelere bebek masajı konusu en ince ayrıntısına kadar anlatıldı. 0-10 ay aralığında bebeklerin ve annelerinin katıldığı etkinlikte vatandaşlar da izleyici olarak yer aldı. Bebek Masaj Eğitmeni Seda Güven, katılımcılara ilk olarak teorik bilgiler aktarırken, daha sonra uygulamalı eğitim verdi. Bebek masajının çok önemli olduğunu ifade eden Seda Güven, masaj sayesine bebeğin hem fiziksel hem de ruhsal olarak daha sağlıklı bir gelişim gösterdiğini, bu sayede bebeklerin ve ailelerin mutluluklarının katlandığını belirtti. Bebek masajı konusunda ailelerin merak ettikleri konuları soru- cevap olarak öğrenebildiği eğitim büyük ilgi gördü.

AİLELER ÇOK MEMNUN

Pamukkale Belediyesi Anne-Bebek Eğitimi’ne katılan aileler bu etkinlikten memnun ayrıldı. Katılımcılardan Şeyma Yergin, bu tür bir eğitimin yapılmasından dolayı mutlu olduğunu söyleyerek, “Bebek masajı konusu çok önemli. Ben bu konuyla 3 ay önce tanıştım. Pamukkale Belediyesi’nin bu tür bir etkinliğe imza atması çok güzel bir durum. Hem bebekler hem de ailelerin daha mutlu olması için bu ve benzeri etkinliklerin devamını diliyorum. Bu imkanı sağladığı için Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye çok teşekkür ediyorum” dedi. Gamze Cengiz Türkeli ise hafta sonunda düzenlenen etkinliği çok güzel olduğunu belirterek, “Bu etkinliğin yapılmasını sağlayan Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki’ye çok teşekkür ediyorum. Bu eğitim sayesinde bebeğimizle anne-babalar olarak önemli bir bağ kurduk. Çok faydalandık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Bebek Masaj Eğitmeni  Seda Güven de bebek masajı konusunda önemli bir etkinlik düzenlendiğinin altını çizerek, “Bu tür eğitimler anne babalar ile bebekler arasında çok önemli bağlar kuruyor. Bebeklerin hem fiziksel hem de ruhsal olarak gelişimlerinde masajın önemi çok büyük. Bu konuyu ailelerle tanıştırma fırsatı sunduğu için Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki’ye çok teşekkür ediyorum” dedi.

“HERKESİN MUTLU OLMASINI İSTİYORUZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçede yaşayan her kesimin mutlu olması için var güçleriyle çalıştıklarını belirterek, “Ailelerin mutluluk kaynağı olan bebeklerin gelişimlerinde önemli katkıları bulunan anne bebek eğitimi  konusunda etkinlik düzenledik. Bu eğitim ile bebekler ile anne babalar arasına daha sağlıklı bir bağ kurulduğunu öğrendik. Bu ve benzeri eğitimlerle ilçemizde yaşayan herkesin mutlu olması için çaba harcamaya devam edeceğiz. Anne-Bebek eğitimine katılan tüm vatandaşlarımızla eğitimi veren eğitmenimiz Seda Güven hanıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!