Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Pamukkaleliler Yabancı Dil Öğreniyor

Pamukkaleliler Yabancı Dil Öğreniyor
Pamukkale Belediyesi, 2019 yılının ikinci yarısına hızlı bir giriş yaparak, 17 farklı alanda çocuğundan, gencine, kadınından engellisine her yaş gurubuna hitap eden 46 ücretsiz kurs açarak, kendini geliştirmek isteyen herkese farklı seçenekler sunarak gönülleri fethetmişti. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Pamukkale’de Kurs Zamanı” sloganıyla açtıkları kursların birer birer tamamlanarak kursiyerlere sertifikalarını vermeye başladıklarını ifade etti.

“Pamukkale Kurs Zamanı”nın ilk etabında açılan İngilizce ve Almanca A1 başlangıç seviyesindeki yabancı dil kursları sona erdi. Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’ndeki ek hizmet binasında 2 ay süren kursa katılan gençlere 120 saat kurs verildi.Kasım ayı başında başlayan öğrencilere ve yetişkinlere yönelik açılan yabancı dil kurslarından İngilizce bölümüne 40 kişi, Almanca kursuna da 15 kişi katıldı. Kurslara düzenli katılımın şart olduğu yabancı dil kurslarının sonunda toplamda 30 kursiyer İngilizce kursundan, 10 kursiyer de Almanca kursundan sertifika almaya hak kazandı.

 

SONBAHAR DÖNEMİ KURSİYERLERİ SERTİFİKALARINI ALDI

Kendini geliştirmenin yaşı olmadığını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Pamukkale ilçemizde boş zamanını değerlendirmek, kendini geliştirmek, eğitim hayatına katkı yapmak isteyen her yaştan herkese özel ücretsiz kurslar açtık. Sonbahar dönemi kurslarımız birer birer tamamlandıkça kursiyerlerimize sertifikalarını takdim ediyor, akabinde de kurslarımızın devamını açıyoruz” dedi. Sonbahar dönemi yabancı dil kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını verenBaşkanÖrki, düzenlenen bu yabancı dil kurslarının kursiyerlerin hem eğitim hem de sosyal hayatlarına katkısının büyük olacağını belirtti. Sertifika töreni öncesi kursiyerlerle tek tek sohbet eden Başkan Örki, “İngilizce ve Almanca kurslarımız en çok ilgi gören kurslarımız arasında. Kurslarımız okul hayatı, iş hayatı ve sosyal yaşamda önemli bir eksiği kapatıyor. Ücretsiz kurslarımızın kursiyerlerimize yarar sağladığını bilmek gerçekten doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. İngilizce ve Almanca kurslarımızı yaz aylarında düzenlemiştik. Ardından Sonbahar döneminde ‘Pamukkale’de Kurs Zamanı’ sloganıyla birlikte açtık. Bugün sonbahar dönemi kursiyerlerimizin sertifikalarını takdim ediyoruz. Ama kurslarımız bitmiyor. Yoğun ilgi gören İngilizce – Almanca kurslarımızın kış dönemi kayıtları 27 Ocak 2020 tarihine kadar sürecek. A1 ve A2 seviyelerinde gerçekleşecek ücretsiz kurslarımıza 14 yaş üzeri kendini geliştirmek isteyen tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Bugün sertifika almaya hak kazanan kursiyerlerimize de hem okul hem iş hayatlarında başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!