3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Şampiyon Kadro Dağılıyor Denizlispor’da Ara Dönem Depremi

Şampiyon Kadro Dağılıyor Denizlispor’da Ara Dönem Depremi
Denizlispor'da geçen sezon ki kadrodan kalan 8 isimden 5'i kadro dışı kaldı. Geçen yıl 1. Ligde elde edilen şampiyonlukta büyük pay sahibi olan 5 isim arasına son olarak Recep Niyaz da eklendi.

Süper Lig’de ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da başlayacak olan Yukatel Denizlispor'da ikinci yarı hazırlıkları öncesi deprem yaşandı. 9 yıl sonra süper lige çıkan yeşil siyahlılarda 72 puanlı şampiyonluğun mimarları arasında yer alan isimler takımdan ayrılmaya devam ediyor. Sezon başında kiralık olarak geldiği Konyaspor'a geri dönen Abdülkerim Bardakçı'nın ardından Kehinde' de ücrette anlaşamayınca kulüpten ayrılmıştı. Burak Altıparmak Bursaspor'a, sözleşmesi biten Deniz Vural Altay'a, Gökhan Süzen Ümraniyespor'a transfer olmuştu.

 

ÖNCE KEREM CAN GİTTİ

Geçen yılki kadrodan kalan 8 isim arasında ilk giden isim ise Kerem Can Akyüz oldu. Süper ligde forma şansı bulamayan Kerem Can, 13. Haftada oynanan Gaziantep FK maçı öncesi kadro dışı bırakıldı. Kerem'in kadro dışı bırakılmasınaki faktör ise alacakları için TFF'ye başvurması oldu. 30 yaşındaki sol bek 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor, Bursaspor ve Ümraniyespor ile görüşmelerine devam ediyor.

 

3 İSİM AYNI SEBEPLE KADRO DIŞI

Kerem Can Akyüz'ün ardından Horoz'da son kadro dışı kalan isimler ise Mehmet Akyüz, Burak Çalık ve Oğuz Yılmaz oldu. Yeşil siyahlılarda alacakları için TFF'ye başvurduğu öğrenilen Mehmet Akyüz, Burak Çalık ve Oğuz Yılmaz kadro dışı bırakıldı. Bu 3 isim arasında bu sezon en çok forma şansı bulan isim Oğuz Yılmaz olurken, 13 maçta forma giyen Oğuz'un ardından Mehmet Akyüz 7 maçta sonradan girerek forma şansı bulabildi. Burak Çalık ise 3 Süper Lig maçında yine sonradan oyuna girebildi.

 

SIRADAKİ İSİM RECEP NİYAZ!

Denizlispor'da 4 ismin ardından alacakları için TFF'ye başvurduğu öğrenilen Recep Niyaz'ın geleceği ise belirsizliği koruyor. Sezon içinde babası İhsan Niyaz'ın yaptığı açıklamaların ardından ikinci yarıda kadroda düşünülmüyor iddialarının ortaya atıldığı Niyaz, çok iyi başladığı sezonda 10 numaradaki yerini önce Aissati'ye ardından da Olcay Şahan'a kapatırmıştı. Bu Sezo. 7 maçta forma şansı bulan Recep, sezonun ilk maçında Galatasaray'a attığı golle sezonun ilk golüne imza atmıştı.

 

ÜÇ İSİMDEN 36 GOL

Geçen yıl attığı 72 puanla şampiyon olan Denizlispor'da kadro dışı kalan 5 isimden 3'ü attığı gol ve yaptığı asistlerle şampiyonluğun en büyük mimarları arasında yer aldı. Geçen sezon 67 gol atan Horoz'da Mehmet Akyüz 15 gol 6 asist, Recep Niyaz 12 gol 6 asist, Burak Çalık ise 9 gol 5 asistlik performans sergiledi. Bu üçlü 36 gol atarken, 17 gole de direk katkı verdi. Üçlünün toplam skor sayısı ise asistlerle birlikte 53 oldu.

 

3 İSİM KALDI

Denizlispor'da şampiyon kadrodan ise sadece 3 isim kaldı. Kaleci Adam Stachowiak ile Aissati ve Mbamba geçen yılki kadrodan kalan isimler oldu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!