3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Servergazi Devlet Hastanesinde 90 Uzman Hekim, 961 Personel Hizmet Veriyor

Servergazi Devlet Hastanesinde 90 Uzman Hekim, 961 Personel Hizmet Veriyor
İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, 90 uzman hekimi olmak üzere toplam 961 personeli ve özellikli pek çok cihazı ile hizmet veren Servergazi Devlet Hastanesi’nde, Merkezefendi İlçesi’nde ki Mahalle Muhtarları ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Servergazi Devlet Hastanesi’nde düzenlenen toplantıya; İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Servergazi Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Bülent Kale ve diğer hastane yöneticileri ile Merkezefendi İlçesi Mahalle Muhtarları katıldı.

Toplantının açılışında Servergazi Devlet Hastanesi hakkında muhtarlara bilgi veren İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, sağlık camiası olarak daima vatandaşların yanında ve hizmetinde olduklarını söyledi. Öztürk: “Bugün burada Merkezefendi İlçesi’nin mahallelerinde yer alan vatandaşlarımızı temsil eden sizlere, hem hastanemizin hizmet kapasitesini detaylı anlatmak hem de varsa vatandaşlarımızın sağlık alanında sizlere ilettiği sorunlarını konuşmak adına bir araya gelmek istedik. Servergazi Devlet Hastanemizde; 90 uzman hekim, 961 personelimiz ile hizmet sunuyoruz. Kadrosunda tanımlı branşlarda şu an eksiğimiz bulunmamaktadır. Endoskopi, kolonoskopi gibi tanı araçlarının yanında Tomografi, MR ve hatta her hastanede olmayan Göz Tomografisi de hastanemizde mevcuttur. Bu bölgede ikamet eden tüm vatandaşlarımız, Servergazi Devlet Hastanesi’ne geldiğinde uzman hekimlerimize muayenesini olabilir ve özellikli cihazlarımızla da tetkiklerini yaptırabilirler. Bu anlamda Hastanemizde; birçok hizmetin olduğu ve kolaylıkla tedavilerini yaptırabilecekleri konusunda, sizler de vatandaşlarımızı bilgilendirebilir ve yönlendirebilirsiniz. Toplantımıza katılımlarınız için hepinize teşekkür ederim” diye konuştu.

Daha sonra Başhekim Vekili Dr. Bülent Kale tarafından Servergazi Devlet Hastanesi’nde verilen hizmetler hakkında bir sunum yapılmasının ardından muhtarlar tek tek söz alarak, görev yaptıkları mahallelerin sorun ve taleplerini İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk’e ilettiler.

Toplantıda dile getirilen hususları not alan ve titizlikle takip edileceğini sözlerine ekleyen İl Sağlık Müdürü Öztürk, toplantı sonrası muhtarlar ile beraber hastanede bazı bölümleri dolaşarak verilen hizmetleri yerinde anlattı.

 

 

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!