3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Sevgi Eli 14 Yaşında "Sevgi Eli Sizin Elinizdir"

Sevgi Eli 14 Yaşında "Sevgi Eli Sizin Elinizdir"
Denizli'de ihtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü görevini yürüten Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, 14 yaşına girdi. 14 Şubat 2006 Sevgililer Günü'nde kurulan Sevgi Eli’ne katkıda bulunan on binlerce yardımsevere teşekkür eden Başkan Osman Zolan, "Sevgi eli, yardıma muhtaç hemşehrilerimizin umudu, birlik ve beraberliğimizin nişanesi oldu" dedi.

Denizli'de ihtiyaç sahipleri ile hayırsever vatandaşlar arasında köprü görevini yürütmek için 14 Şubat 2006 Sevgililer Günü'nde hayata geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, 14. kuruluş yıldönümünde de çaresizlere umut olmaya devam ediyor. Sadece şehir merkezinde değil, tüm ilçelerde de ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, her yıl on binlerce ihtiyaç sahibine gıda, kıyafet ve ev eşyası yardımı yapıyor. Sevgi Eli Mağazasında gelinlikten damatlığa bebek kıyafetinden her türlü giyim eşyasına kadar ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek veriliyor. Bunların yanında Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile koordine olan Sevgi Eli, merkez ve ilçelerde çıkan yangınlarda eşyaları küle dönen ailelerin imdadına koşuyor, ev eşyalarını baştan aşağı yenileyerek çaresizlere çare oluyor.

 

Başkan Osman Zolan: “Sevgi Eli sizin elinizdir”

Denizli’nin birlik ve beraberlik ve dayanışma ruhuna büyük bir önem verdiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sevgi Eli'nin 14 yıldır ihtiyaç sahibi ile hayırseverler arasında köprü görevi yürüttüğüne dikkat çekti. 14 Şubat 2006 Sevgililer Günü'nde kurulan Sevgi Eli’ne katkıda bulunan hayırseverlere teşekkür eden Başkan Osman Zolan, "Kuruluşumuzun 14. yılında da bize destek verip, zor durumda kalanlara ‘Sevgi Eli’ni uzatarak birlik ve beraberliğimizi arttıran vefalı, kadirşinas hemşehrilerimize minnetlerimi sunuyorum. Sevgi Eli, 14 yıldır yardıma muhtaç hemşehrilerimizin umudu, birlik ve beraberliğimizin nişanesi oldu" ifadelerini kullandı.

 

14 yılda binlerce vatandaşın imdadına yetişti

14. yaşını kutlayan Sevgi Eli’nin Denizli’de kuruluşundan bu yana gönüllerde taht kurduğunu belirten Başkan Osman Zolan, "Sevgi Eli'nin kurucusu önceki dönem Belediye Başkanımız ve Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci ile değerli eşleri Ayşen Zeybekci'ye ve çok kıymetli hayırseverlerimize bir kez daha Denizli halkı adına çok teşekkür ediyorum. 14 yılda nice yaraya merhem, darda kalanlara hazır olan Sevgi Elimize nice sevgi dolu yıllar diliyorum" dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!