Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Babadağ Belediyesi 800 tarihi camiye sahip çıktı

Babadağ Belediyesi, 800 yıllık tarihi Kırcataş Camisine sahip çıktı. Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, “Babadağ Belediyesi olarak, ilçemizin tarihi ve kültürel değerlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 19.10.2023 - 21:06 Güncelleme: 19.10.2023 - 21:06
Babadağ Belediyesi 800 tarihi camiye sahip çıktı

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, ilçede bulunan ve 1216 yılında inşa edilen 800 yıllık tarihi miraslarından biri olan Kırcataş Camisi'ne sahip çıkma çalışmalarını sürdürüyor. Bu önemli tarihi yapının korunması için belediye ekipleri yoğun bir çaba harcıyor.

Gündoğdu mahallesinde bulunan Kırcataş Camisi, tarihi bir geçmişe sahip olması nedeniyle ilçenin önemli kültürel değerlerinden biri olarak kabul ediliyor. Belediye Başkanı Ali Atlı, bu caminin temizlenmesi ve korunması gerektiğini vurgulayarak, belediye ekiplerinin tarihi yapının temizliği için hummalı bir çalışma yürüttüğünü açıkladı. Atlı, "Babadağ Belediyesi olarak, ilçemizin tarihi ve kültürel değerlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu cami, ilçemizin tarihine ışık tutan önemli bir parça ve gelecek nesillere aktarılması gereken bir miras" dedi.

Babadağ Belediyesi 800 tarihi camiye sahip çıktı

Babadağ Belediyesi 800 tarihi camiye sahip çıktı




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !