Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Alperenler'den lokma hayrı

Denizli’nin Buldan ilçesinde Alperen Ocakları, Mekke'nin Fethi, şehitler ve merhum Muhsin Yazıcıoğlu için lokma hayrı yaptı.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 30.12.2021 - 00:30 Güncelleme: 30.12.2021 - 00:30
Alperenler'den lokma hayrı

Alperen Ocakları şehitleri andı. Buldan Alperen Ocakları tarafından pazaryerinde düzenlenen lokma hayırına Büyük Birlik Partisi Denizli İl Başkanı İsmail Karateke, il başkan yardımcısı İsmail Gemi, Denizli Alperen Ocakları İl Başkanı Mustafa Uçan, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Fevzi Mercan ile Alperen Ocakları, MHP ve BBP üyeleri katıldı.

Buldan Alperen Ocakları Başkanı Halil Karaburun, düzenledikleri lokma hayırı ile Mekke’nin fethinin kutladıklarını belirterek “ Bu anlamlı günde şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun doğum günü olması vesilesiyle bir kez daha kendisini rahmetle anıyoruz. Ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle, şükranla ve minnetle yâd ediyoruz. Yüce Allah hayırımızı ve yapılan duaları kabul eylesin” dedi.




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !