Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Pamukkale’de Kadınlar Günü’nde Fidan Merkezi Açıldı
Pamukkale’de Kadınlar Günü’nde...
14:42Pamukkale’de Kuşpınar Pazarı için büyük dönüşüm
Pamukkale’de Kuşpınar Pazarı i...
14:08Yerel Tohum Merkezi’nden kadınlara anlamlı hediye
Yerel Tohum Merkezi’nden kadın...
14:00Akaryakıta Çifte Zam; Fiyatlar Yine Artıyor
Akaryakıta Çifte Zam; Fiyatlar...
Denizli’de alkolün etkisiyle başlayan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. S.A., B.Ö. ve A.Ö. arasında yaşanan arbedede iki kişi yaralandı. Yaralılardan A.Ö., iddiaya göre intikam için hastaneden kaçtı, ancak kısa sürede yakalandı. S.A. ise sorguda kendini savunarak, "Ben onları bıçaklamasam, onlar beni bıçaklayacaktı" dedi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 09.02.2025 - 03:58
Güncelleme: 09.02.2025 - 03:58
Çameli ilçe merkezinde dün gece alkolün etkisiyle başlayan bir tartışma, bıçaklı kavgaya dönüşerek iki kişinin yaralanmasına neden oldu. Olay, S.A., B.Ö. ve A.Ö. isimli üç arkadaş arasında yaşandı. Alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada S.A., B.Ö. ve A.Ö.'yü karın bölgelerinden bıçaklayarak yaraladı.
Bıçaklanan B.Ö. ve A.Ö., olay yerinden ayrıldıktan sonra farklı yerlerde bulundu. B.Ö., pazaryerinde kanlar içinde yatarken, A.Ö. ise evine 50 metre kala sokakta yaralı halde bulundu. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Çameli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan B.Ö., üniversite hastanesine, A.Ö. ise Denizli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
Sağlık durumu iyi olan A.Ö., kendisini yaralayan S.A.'dan intikam almak için tedavi gördüğü hastaneden kaçtı. Ancak kısa süre sonra Serinhisar ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.
Olayda iki arkadaşını bıçaklayan S.A., sorgusunda "Ben onları bıçaklamasam, onlar beni bıçaklayacaklardı" diyerek kendisini savundu. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, kavgaya karışan tüm tarafların ifadeleri alınıyor.
Çameli'de yaşanan bu bıçaklı kavga olayıyla ilgili soruşturma devam ediyor. Yetkililer, olayın detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yaralıların sağlık durumları ise yakından takip ediliyor.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir