Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Denizli'nin bu köyüne Vali hiç gitmemiş

6 Mayıs'ta Hıdırelleze davetlisiniz...

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 02.05.2018 - 03:29 Güncelleme: 02.05.2018 - 03:29
Denizli'nin bu köyüne Vali hiç gitmemiş

Denizli’ye 100, Çivril’e 35 km uzaklıkta Afyon il sınırındaki Bozdağ Mahallesinde geleneksel olarak sürdürülen Hıdırellez ve Yağmur duası yapılacak.

Bozdağ Mahalle Muhtarı Turgay Akbulut Hıdırellez yemeğine tüm Çivril’i davet ederek, “Her yıl Mayısın ilk haftasında köyümüzde Hıdırellez yapılmakta. Birlik ve beraberliğimiz için birlikte yemekler yenilmekte ve öğle namazı kılınmakta. Bu etkinliğimize her yıl olduğu gibi bu yıl da Yağmur duasını ekledik. 6 Mayıs Pazar günü yapacağımız etkinliğe tüm halkımız davetlidir” diye konuştu.

KÖYE HİÇ VALİ GELMEDİ

Konuşmasında Bozdağ’a bugüne kadar hiç vali gelmediğine dikkat çeken muhtar Turgay Akbulut “Denizli’nin ve Çivril’in en uzak köyüyüz. Belki de bu yüzden bugüne kadar Bozdağ’a hiç vali gelmedi. Bu sene düzenleyeceğimiz Hıdırellez yemeği ve yağmur duasına Valimiz ve Büyükşehir belediye başkanımız katılır bizleri onurlandırırlarsa Bozdağlılar olarak büyük mutluluk duyarız. Valimizi, Kaymakamımızı, Büyük Şehir Belediye Başkanımızı ve Çivril Belediye Başkanımızı da bu etkinliğimize bekliyoruz” dedi.




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !