Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Vahşi Cinayetle İlgili Yeni Gelişme

Vahşi Cinayetle İlgili Yeni Gelişme

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 14.10.2018 - 03:41 Güncelleme: 14.10.2018 - 03:41
Vahşi Cinayetle İlgili Yeni Gelişme

Denizli dün vahşi bir cinayete tanık olmuştu. 61 yaşındaki Emine Çavdar kendi evinde vücudun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak katledildi. Cinayetle ilgili yeni gelişme yaşandı.  

Meydana gelen cinayet sonrası araştırmalarını genişleten emniyet güçleri Hamide Çavdar’a ait Fatih Mahallesinde bulunan bir işyerini kiralayan 22 yaşındaki Hayati Y. ve kardeşi 19 yaşındaki Onur Y. ile ismi açıklanmayan 2 kişiyi daha gerçekleşen bir operasyon ile gözaltına aldı. Baş şüpheli kiracı olan iki kardeşin evlerinde yapılan aramada cinayet bıçağın da bulunduğu iddialar arasında yerini aldı.

Ortaya alan bir iddia ise soruşturmanın farklı bir boyuta taşınmasına sebep oldu. Hamide Çavdar’ı arayan kiracıları işyerini kiralarken verdikleri 20.000 TL’yi geri istedi. Hamide Çavdar ise parayı işyerini tamamen boşalttıkları zaman vereceğini,  Bu nedenle tartışma yaşandığı ve işlenen cinayetin bu sebepten olabileceği iddialar arasında yerini aldı.

KİMİN YAPTIĞI DAHA BELİRLENEMEDİ

Gözaltındaki 4 şahsın polisteki sorguları devam ederken, cinayeti kimin işlediği, talihsiz kadını kimin bıçakladığı konusunda ise net bir bilgiye ulaşılamadı. Şahısların işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Kaynak mericulukus




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !