Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Biri bitmeden diğeri başladı trafikte çile büyüyor

Denizli-Antalya Karayolu üzerindeki Cankurtaran Mevkisinde başlatılan yol yenileme çalışmaları devam ederken, aynı güzergâhta yer alan Denizli-Serinhisar yolunun 22-24. kilometreleri arasında da yeni bir yol çalışması başladı.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 28.08.2024 - 05:37 Güncelleme: 28.08.2024 - 05:37
Biri bitmeden diğeri başladı trafikte çile büyüyor

 

Karayolları Bölge Müdürlüğü, Denizli'nin Antalya ve Muğla bağlantısını sağlayan yolda Kurban Bayramı tatilinin hemen ardından yenileme çalışmalarına başlamıştı. Cankurtaran Mahallesi’nin girişinden başlayarak çıkışına kadar devam eden bu çalışmalar sırasında yol tek şeride düşürüldü. Özellikle Denizli yönüne gelişlerde, hafta sonları uzun araç kuyrukları oluşuyor. Ağır ilerleyen trafik, hem sürücüleri hem de yolcuları oldukça zorluyor.

Denizli-Serinhisar Yolunda da Çalışmalar Başladı

Cankurtaran'daki çalışmalar henüz tamamlanmamışken, Denizli-Serinhisar yolunda da yeni bir çalışma başlatıldı. Tavas Makası olarak bilinen bölgeden Pınarcık Mevkiine kadar olan kısımda başlatılan yol yapım çalışmaları nedeniyle, yol tek şeride düşürüldü. Dün itibariyle yol boyunca işaret ve uyarıcı levhalar yerleştirildi.

Karayolları’ndan Uyarı: İki Yönlü Trafiğe Dikkat

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Denizli-Serinhisar yolunun 22-24. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları sebebiyle ulaşımın bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlandığı belirtildi. Açıklamada, "Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir" denilerek, trafik güvenliğine vurgu yapıldı.

 




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !