Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Kalite ve Estetiği Buluşturan Mimarlık ve Restorasyon Çözüml...
Kalite ve Estetiği Buluşturan...
23:36Güvenli Taşınmanın Temeli ve Şehir İçi Nakliyat Planlaması
Güvenli Taşınmanın Temeli ve Ş...
23:35Yazıcı Bakımı ve Kafa Temizliği: Cihazınızı İlk Günkü Perfor...
Yazıcı Bakımı ve Kafa Temizliğ...
18:23Akü Sağlığını Koruma Yöntemleri
Akü Sağlığını Koruma Yöntemler...
Denizli’de pazarın zam şampiyonu limon oldu. Geçen sene yaz mevsiminde kilosu 10 TL ile 15 TL arasında satılan limon semt pazarında kilosu 25 TL’den satılıyor.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 16.09.2022 - 06:17
Güncelleme: 16.09.2022 - 06:17
Denizli pazarlarındaki meyve ve sebzeler cep yakmaya devam ediyor. Geçen sene 10 ile 15 liraya satılan limonun kilosu Cuma Pazarında 25 liradan tezgahlarda yerini aldı. Salataların, çay ve çorbanın vazgeçilmez olan limonU vatandaşlar daha önce kiloyla alırken tane ile almayı tercih ediyor.
Biber, domates ve fasulyeden zam şampiyonluğu unvanını alan limona vatandaş sadece bakmakla yetiniyor.
VATANDAŞLAR LİMONU TANE İLE ALIYOR
Denizli Cuma pazarının esnafı; Geçen sene 10 ile 15 liradan satıyorduk. Bu sene limonu 25 liradan satıyoruz. Vatandaşlar önceden kilo ile limon satın alırdı artık tane ile almayı tercih ediyor. Geçen haftaya göre fiyatlarda pek bir değişme olmadı. Pazara gelen vatandaşlar fiyatlardan şikayetçi bizimde elimizden bir şey gelmiyor. Allah herkesin yardımcısı olsun. Biz pazarcı esnafı olarak günü ve masraflarımızı kurtarmaya çalışıyoruz” dedi.
Patates 6-7.5, Soğan 7-8, Domates 7, Şeftali 7-8, Salatalık 7- 10, Elma 8, Üzüm 12.5, Patlıcan 10, Maydanozun bağı 3, Biber 10, Karpuz 3 liradan satılırken yumurtanın kolisi 50; yoğurt ise 50 liradan satılıyor.