Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
APP Plakada Yeni Karar; 1 Nisan’a Kadar Ceza Yok
APP Plakada Yeni Karar; 1 Nisa...
17:52Tavas Belediye Başkan Yardımcısı Osman Macit Görevinden Ayrı...
Tavas Belediye Başkan Yardımcı...
17:38Dijital Belgelerde Devrim: pdf to word Çözümleriyle Metinler...
Dijital Belgelerde Devrim: pdf...
17:37PPF Nedir Sorusu Araç Koruma Teknolojisine Olan İlgiyi Artır...
PPF Nedir Sorusu Araç Koruma T...
Denizli’nin Acıpayam ilçesindeki evinden tuvalete gidiyorum diye çıktıktan sonra kaybolan Sönmez çiftinin 13 yaşındaki kızları Zübeyde Sönmez, 4 gün sonra bulundu. Akalan Mahallesi’nde yaşanan olayda genç kızın parklarda yaşadığı, kendisini görenlere ‘Ailem beni zorla çalıştırıyor’ dediği öğrenildi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 16.07.2020 - 19:17
Güncelleme: 16.07.2020 - 19:17
Olay, Acıpayam’a bağlı Akalan Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Dartenel Caddesi üzerinde evleri bulunan Sönmez ailesinin 13 yaşındaki kızları Zübeyde Sönmez, annesi ile birlikte temizlik yaptığı sırada tuvalete gidiyorum diye annesinin yanından ayrıldı. Annesi bir süre bekledikten sonra küçük kızın geri dönmemesinden şüphelendi. Tuvaleti kontrol eden anne, kızın orada olmadığını görmeyince endişelendi. Genç kızın evi terk ettiği sırada not bıraktığı öğrenildi. Notta, “Benim bir sürü tanıdığım var. Onların yanına gidiyorum. İsterseniz polise haber verebilirsiniz. Polis zaten beni bulamaz. Evlatlıktan reddedebilirsiniz. Zübeyde’den anneye, babaya…” yazıyordu.
PARKTA KALDIĞI ÖĞRENİLDİ
Bunun üzerine aile durumu jandarmaya haber verdi. Jandarma Zübeyde için arama çalışmaları başlattı. Pazartesi gününden bu yana aranan genç kız hakkında dün aileye bir haber geldi. Sönmez çifti, kızlarının bir parkta kaldığını öğrendi. Aile tüm parkları tek tek gezerek kızlarını aradı. Kızlarını bir kişinin gördüğünü öğrenen aile görgü tanığından duydukları karşısında bir şok daha geçirdi. İddiaya göre, Zübeyde kendisini gören vatandaşa “annem babam beni zorla çalıştırıyor” dedi.
BUGÜN BULUNDU
4 gündür aranan Zübeyde Sönmez, bugün bulundu. 13 yaşındaki kızın, bugün Acıpayam çarşısında bulunduğu, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.