Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Denizli'de 27 arsa satışa çıkıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Denizli dahil olmak üzere 47 ilde bulunan toplam 826 farklı arsayı satışa çıkardı.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 12.04.2024 - 19:37 Güncelleme: 12.04.2024 - 19:37
Denizli'de 27 arsa satışa çıkıyor

Resmi bilgilere göre, Denizli'de de 27 arsa satışa sunulacak ve bu satışlar açık artırma yöntemiyle gerçekleştirilecek.

Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Denizli, Düzce, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Iğdır, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Sakarya, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Yalova ve Yozgat illerindeki arsalar da aynı yöntemle satılacak.

Açık artırma, 24-25-26 Nisan 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bu satışlar, kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçirilmesine katkı sağlayacak ve şehirlerin planlı ve sürdürülebilir gelişimine destek olacak.

 




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !