Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
APP Plakada Yeni Karar; 1 Nisan’a Kadar Ceza Yok
APP Plakada Yeni Karar; 1 Nisa...
17:52Tavas Belediye Başkan Yardımcısı Osman Macit Görevinden Ayrı...
Tavas Belediye Başkan Yardımcı...
17:38Dijital Belgelerde Devrim: pdf to word Çözümleriyle Metinler...
Dijital Belgelerde Devrim: pdf...
17:37PPF Nedir Sorusu Araç Koruma Teknolojisine Olan İlgiyi Artır...
PPF Nedir Sorusu Araç Koruma T...
Denizli’nin Güney ilçesinde öğle saatlerinden sonra dolu yağışı etkili oldu. Ceviz büyüklüğündeki dolu yağışında tarım ürünleri büyük zarar gördü. Dolu yağışı sonrası etkili olan şiddetli yağışta ise ilçe sokakları dereye döndü.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 16.06.2023 - 20:38
Güncelleme: 16.06.2023 - 20:38
Denizli’de öğle saatlerinden itibaren il genelinde yerel kuvvetli yağışlar etkili oluyor. Yağışın etkili olduğu noktalar arasında Merkezefendi’nin Hallaçlar ve Göveçlik Mahalleleri de yer aldı. İki mahallede şiddetli yağış sonrası sokaklar dereye döndü, vatandaşlar zor anlar yaşadı.
CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE DOLU YAĞDI
Güney ilçesinde ise şiddetli dolu yağışı etkili oldu. İlçede ceviz büyüklüğünde yağan şiddetli doluda tarım ürünleri büyük zarar gördü. Dolu yağışı sonrası etkili olan şiddetli yağışta ise ilçe sokakları dereye döndü. Pamukkale’nin Gözler Mahallesinde de kısa süreli dolu yağışı etkili oldu.