Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli, ITB Berlin’de Turizm Gücünü Dünyaya Tanıtıyor
Denizli, ITB Berlin’de Turizm...
13:49Radar toleransı kalktı mı? İşte yeni hız cezası tablosu
Radar toleransı kalktı mı? İşt...
13:29Gerzele’de Asfalt Çalışması Başladı; Yol Yenileniyor!
Gerzele’de Asfalt Çalışması Ba...
13:21Merkezefendi’de 8 Mart İçin Etkinlikler Başlıyor
Merkezefendi’de 8 Mart İçin Et...
Denizli’de hava sıcaklığının eksi 15 dereceye kadar düştüğü Çivril ilçesinde doğalgaz kesintisi ilçeyi vurdu. Çok sayıdaki eve doğalgaz verilmeyince vatandaş mağdur oldu.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 28.01.2022 - 19:19
Güncelleme: 28.01.2022 - 19:19
Geçen yıl doğalgaz ile tanışan Çivril’de ilk doğalgaz kesintisi büyük tepki çekti. Hava sıcaklığının eksi 15 dereceye kadar düştüğü günlerde yaşanan kesinti sonrası evinde doğalgaz kullanan aboneler gaz dağıtım şirketinin şikâyet hattını telefon yağmuruna tuttu. Gaz dağıtım şirketinin müşteri hizmetlerini arayan birçok abone yaşanan sorunla ilgili bilgi almak isterken şirketin müşteri hizmetleri abonelerden hoş görü ve anlayış beklediklerini belirtti.
ŞİRKETTEN AÇIKLAMA!
Geçen yıl taşımalı Doğalgaz ile tanışan Çivril, sabah saatlerinde yaşanan Doğalgaz kesintisi ile ilk mağduriyetini yaşadı. Yılın en soğuk olduğu günlerde yapılan kesinti ile ilgili olarak gaz dağıtım şirketi yaptığı açıklamada şehir merkezindeki dağıtım hatlarında yaşanan sıkıntıdan dolayı kesintiye gidildiğini belirtti. Açıklamada, yapılan kontrol ve denetimlerden sonra mağduriyetin giderileceği ifade edildi.
Kaynak: Yeşil Çivril Gazetesi