Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Denizli’de emekli asker intihar etti

Denizli’de emekli asker Ayhan Güleç, evinde ölü bulundu. Silahla vurulmuş halde bulunan 60 yaşındaki askerin intihar ettiği iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılan soruşturma sürüyor.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 04.11.2023 - 03:24 Güncelleme: 04.11.2023 - 03:24
Denizli’de emekli asker intihar etti

Olay, Pamukkale ilçesine bağlı Yunusemre Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 6402 sokakta ikamet eden 60 yaşındaki emekli asker Ayhan Güleç, evine gelen kurye tarafından başından silah ile vurulmuş halde bulundu. Kuryenin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Sağlık ekibi, yaptığı incelemede Güleç’in silahla başından vurulması sonucu hayatını kaybettiğini belirledi.

İNTİHAR İDDİASI!

Olay ile ilgili görgü şahitlerin ve kuryenin bilgisine başvuruldu. Güleç’in cansız bedeni otopsi işlemleri için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Ekipler, Güleç’in intihar ettiği yönündeki ihtimaller üstüne dururken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli’de emekli asker Ayhan Güleç intihar etti




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !