Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Denizli’de FETÖ firari cezaevine gönderildi

Denizli’de FETÖ üyesi olmaktan hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir zanlı yakalandı. Zanlı, sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından cezaevine gönderildi. Yine FETÖ operasyonlarında gözaltına alınan 4 zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 08.11.2020 - 23:24 Güncelleme: 08.11.2020 - 23:24
Denizli’de FETÖ firari cezaevine gönderildi

Edinilen bilgiye göre Denizli’de FETÖ/PDY terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen soruşturmalar kapsamında çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda sabit/ankesörlü hatlardan arandığı tespit edilen 2 eski askeri öğrenci, örgütün finans kaynakları arasında yer alan Bank Asya isimli bankada katılım hesabı bulunan 1 ihraç ebe ve 1 aktif askeri öğrencisi ile FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şüpheli şahıs yakalandı.

Polis sorgusunun ardından 4 zanlı adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !