Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
APP Plakada Yeni Karar; 1 Nisan’a Kadar Ceza Yok
APP Plakada Yeni Karar; 1 Nisa...
17:52Tavas Belediye Başkan Yardımcısı Osman Macit Görevinden Ayrı...
Tavas Belediye Başkan Yardımcı...
17:38Dijital Belgelerde Devrim: pdf to word Çözümleriyle Metinler...
Dijital Belgelerde Devrim: pdf...
17:37PPF Nedir Sorusu Araç Koruma Teknolojisine Olan İlgiyi Artır...
PPF Nedir Sorusu Araç Koruma T...
Denizli’de cadde üzerinde büyük bir gürültü ile bir anda çukur oluştu. Çukurun oluştuğu işlek caddede, trafik akışının azaldığı bir saatte meydana gelmesi, sürücülerin son anda fark etmesi sayesinde büyük bir faciadan dönüldü.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 29.09.2023 - 05:38
Güncelleme: 29.09.2023 - 05:38
Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde dün akşam saatlerinde, Saraylar Mahallesi Merkezefendi Caddesi'nde bilinmeyen bir nedenle çukur oluştu. Çukurun oluştuğu işlek caddede, trafik akışının azaldığı bir saatte meydana gelmesi, sürücülerin son anda fark etmesi sayesinde büyük bir faciadan kaçınıldı. Çevredeki vatandaşlar ve araç sürücüleri durumu fark ederek belediye ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen belediye ekipleri, çukur etrafında güvenlik önlemleri aldı ve çalışmalara başladı. Yaklaşık 3 saat süren çalışmalar sonucunda çukur kepçe ile doldurularak kapatıldı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı.
“BİRDEN GÜRÜLTÜ DUYDUM”
Olayla ilgili konuşan Mehmet Murat Ayyıldız, evine giderken aniden karşılaştığı çukur karşısında şaşkınlık yaşadığını belirtti. Ayyıldız, "Akşam saatlerinde evime doğru giderken, birden yolda gürültü duydum. Sürücüler, çukuru fark ederek hızlı bir refleksle araçlarını sağa sola kırdı. Biz de çukuru görünce yetkililere haber verdik. Ekipler hızla geldi ve güvenlik önlemleri aldı. Sonrasında çukur kapatıldı ve çok şükür ki herhangi bir kaza yaşanmadı" şeklinde konuştu.

