Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Denizli’de korona can aldı 1 kişi daha koronaya yenildi

Denizli’de korona virüs vakaları artış göstermeye devam ediyor. Son olarak bir kişi Denizli’de korona virüs dolayısıyla yaşamını yitirdi.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 30.08.2020 - 23:04 Güncelleme: 30.08.2020 - 23:04
Denizli’de korona can aldı 1 kişi daha koronaya yenildi

Denizli’de riskli alan sayısı 50’ye yükselirken korona virüs testi pozitif çıkan vatandaş sayısı her geçen gün artıyor. İl Merkezinde ve şehirde vatandaşların yoğun olarak ikamet ettiği yerler haritalarda kırmızı alan olarak belirtilirken bir kişi korona virüsten dolayı hayatını kaybetti.

Denizli’de bir süre önce rahatsızlıklarından dolayı hastaneye giden 65 yaşındaki S.B.’ye korona virüs teşhisi koyuldu. Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan S.B. bir süredir tedaviye yanıt vermiyordu. Saplık ekiplerinin tüm çabasına rağmen 65 yaşındaki S.B. bugün yaşamını kaybetti.

S.B’nin cenazesi korona virüs önlemleri dahilinde Çakmak Mezarlığı’na defnedilecek.




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !