Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Denizli’de muhtardan elektrik faturası isyanı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde muhtarlık binasına gelen 455 liralık elektrik faturası Muhtar Tülay Sücüllü'yü isyan ettirdi. Sücüllü, "Burası kamu yeri. Muhtarlık binasını ticari işletme olarak görmelerini anlamıyorum. Çözüm arıyoruz" dedi.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 16.02.2022 - 20:21 Güncelleme: 16.02.2022 - 20:21
Denizli’de muhtardan elektrik faturası isyanı

Sozcu.com.tr'den Selami Aydın'ın haberine göre; Deliklıçınar Meydanındaki muhtarlık binasında mahalle halkına hizmet veren Muhtar Sücüllü, “Dağıtım şirketi bize ticarethane aboneliği uyguluyor. Bütün muhtarlıklarda bu şekilde. Dernek harekete geçti, onlar da uğraşıyorlar ama bir cevap alamıyorlar. Biz kamu hizmeti veriyoruz. Buraya ticarethane denilemez. Bu bizi çok üzüyor” diyerek tepkisini dile getirdi.

“FATURA DAHA YÜKSEK GELİYOR”

Ticarethane tarifesi üzerinden faturaların daha da yüksek geldiğini söyleyen Sücüllü sözlerine şöyle devam etti; “Neden bana bu tarifeyi uyguluyor? Demek ki buradan bir kazancı var. Demek ki faturam daha fazla geliyor. Su aboneliğimiz var. Burası dernek-vakıf statüsünde geçiyor. 9 lira faturam geliyor. Elektrikte neden aynı tarife uygulanmıyor?”

“KORKUDAN KLİMAYI ÇALIŞTIRAMIYORUM”

Küçük bir ısıtıcı kullanarak kışı geçirmeye çalıştığını belirten Sücüllü, “Klima var, kullanamıyorum. Tasarruf ediyorum. Klimayı bile kullanmadığım halde 25 metrekarelik yere 455 lira elektrik faturası geliyor. Kullansam bin lira gelecek. Koca daire mi ısıtıyorum da bu faturalar yüksek geliyor?” diye konuştu.

kaynak sozcu.com.tr




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !