Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Pamukkale’de Kadınlar Günü’nde Fidan Merkezi Açıldı
Pamukkale’de Kadınlar Günü’nde...
14:42Pamukkale’de Kuşpınar Pazarı için büyük dönüşüm
Pamukkale’de Kuşpınar Pazarı i...
14:08Yerel Tohum Merkezi’nden kadınlara anlamlı hediye
Yerel Tohum Merkezi’nden kadın...
14:00Akaryakıta Çifte Zam; Fiyatlar Yine Artıyor
Akaryakıta Çifte Zam; Fiyatlar...
Denizli’de basın camiasının yakından tanıdığı isimlerin yakını Mustafa Naci Öztürk, bir süredir mücadele ettiği kansere yenik düştü.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 19.11.2025 - 11:44
Güncelleme: 19.11.2025 - 11:44
Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Cenk Öztürk’ün babası, Denizli Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Bülent Öztürk’ün ağabeyi olan Mustafa Naci Öztürk, yaşamını yitirdi. Denizli Gazeteciler Cemiyeti eski başkanlarından Muhammet Karaçay’ın da kayınbiraderi olan 67 yaşındaki Öztürk’ün bir süredir tedavi gördüğü öğrenildi.
CENAZE PROGRAMI AÇIKLANDI
Aileden verilen bilgiye göre cenaze; Yenişehir Mahallesi Şengün Camisinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası Servergazi Mezarlığında toprağa verilecek. Sevenleri ve yakınlarının törene katılmaları bekleniyor.
BASIN CAMİASINDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI
Kentteki meslektaşlar, Öztürk ailesine başsağlığı dileyerek sabır temennisinde bulundu.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir