Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Buldan’da Boş Evde Yangın: Mahalle Panik Yaşadı
Buldan’da Boş Evde Yangın: Mah...
11:32Buldan’da Boş Evde Yangın Paniği
Buldan’da Boş Evde Yangın Pani...
11:23Sarıkavak Köprüsü Yeniden Yapılacak: 110 Milyon TL’lik Yatır...
Sarıkavak Köprüsü Yeniden Yapı...
10:45Denizli’de 9 Mart’ta 3 İlçede Elektrik Kesintisi
Denizli’de 9 Mart’ta 3 İlçede...
Denizli'de sokağa çıkma yasağını fırsat bilen 3 hırsız, manavdan meyve çaldı. Denizli İl Sağlık Müdürlüğünün hemen yanında meydana gelen olay, günvelik kameralarına yansıdı. İşyeri sahibi Pınar Türk, sabah geldiğinde gördüğü manzara ile şok oldu. Hırsızların ejder meyvesi, portakal ve ananas çaldığını belirten Türk, hırsızların sokağa çıkma yasağını fırsat bildiğini söyledi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 20.12.2020 - 06:54
Güncelleme: 20.12.2020 - 06:54
Olay, gece saatlerinde Merkezefendi ilçesi Sırakapılar Mahallesi Şehit Albay Karaoğlanoğlu Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İl Sağlık Müdürlüğünün hemen yanında bulunan bir marketi gözüne kestiren 3 hırsız, saat 00.41'de marketin önüne geldi. 1 kişinin gözcülük yaptığı olayda 2 hırsız ise üstü kapalı olan manav tezgahından ürünleri çaldı.
GÜVENLİK KAMERASINA TAKILDILAR
Büyük bir dikkatle ürünleri alan hırsızlar marketin güvenlik kamerasına yakalandı. Görüntülerde hırsızlardan birisinin gözcülük yapması diğer ikisinin ise ürünleri çalması yer alıyor.
EJDER MEYVESİNİ ÇALDILAR
Sabah işyerine açmaya gelen işyeri sahibi gördüğü manzara ile şok oldu. Hemen tezgahı kontrol dieden Pınar Türk, hırsızların ejder meyvesi, portakal ve ananas çaldığını tespit ettiklerini söyledi. Türk, ejder meyvesinin tanesinin 50 lira olduğunu ifade etti.
SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINI FIRSAT BİLİYORLAR
Son dönemde hırsızlık olayının arttığına dikkat çeken Türk, "Sokağa çıkma yasağına fırsat biliyorlar. Çok sayıda esnaf mağdur. Çözüm bekliyoruz" dedi.