Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Kalite ve Estetiği Buluşturan Mimarlık ve Restorasyon Çözüml...
Kalite ve Estetiği Buluşturan...
23:36Güvenli Taşınmanın Temeli ve Şehir İçi Nakliyat Planlaması
Güvenli Taşınmanın Temeli ve Ş...
23:35Yazıcı Bakımı ve Kafa Temizliği: Cihazınızı İlk Günkü Perfor...
Yazıcı Bakımı ve Kafa Temizliğ...
18:23Akü Sağlığını Koruma Yöntemleri
Akü Sağlığını Koruma Yöntemler...
Denizli’nin Buldan ilçesinde kaçak alkol üretimi yaptığı tespit edilen bir kişiye yönelik operasyon gerçekleştirildi. Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, şüpheli şahısla birlikte kaçak alkol üretiminde kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 24.12.2024 - 11:32
Güncelleme: 24.12.2024 - 11:32
Buldan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda, jandarma ekipleri bir adrese baskın düzenledi. Baskında 40 litre kaçak votka, 20 şişe etil alkol ve alkol yapımında kullanılan düzenekler ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alınırken, şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
Jandarma ekipleri tarafından yapılan açıklamada, "Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak adına yürütülen adli ve mülki görevler, artan azim ve kararlılıkla sürecektir." ifadelerine yer verildi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir