Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
APP Plakada Yeni Karar; 1 Nisan’a Kadar Ceza Yok
APP Plakada Yeni Karar; 1 Nisa...
17:52Tavas Belediye Başkan Yardımcısı Osman Macit Görevinden Ayrı...
Tavas Belediye Başkan Yardımcı...
17:38Dijital Belgelerde Devrim: pdf to word Çözümleriyle Metinler...
Dijital Belgelerde Devrim: pdf...
17:37PPF Nedir Sorusu Araç Koruma Teknolojisine Olan İlgiyi Artır...
PPF Nedir Sorusu Araç Koruma T...
Denizli’de yaşayan 20 düzensiz göçmen, Yunanistan’a kaçmak üzereyken yakalandı. Denizli’den Aydın’ın Kuşadası ilçesine giden göçmenlerin bindiği lastik botun su almasının ardından göçmenlerin karaya geri döndüğü, burada da ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yakalandıkları öğrenildi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 14.08.2023 - 21:54
Güncelleme: 14.08.2023 - 21:54
Edinilen bilgiye göre, geçici koruma kimlik belgesiyle Denizli'de yaşayan 20 düzensiz göçmen, yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Sisam Adası'na geçmek için organizatör oldukları belirlenen 6 kişiyle anlaştı. Organizatörlere kişi başı bin 500 dolar ödeyen göçmenler, önceki gün kapalı kasa bir kamyonetle Aydın'ın Kuşadası ilçesine getirildi. Dün gece saatlerinde Yılancı Burnu mevkiinde iple balıkçı teknesine bağlı olan bir lastik bota bindirilen göçmenler, kıyıdan yaklaşık 100 metre açığa çekildi. Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu göçmenler, rüzgar ve dalgaların etkisiyle bindikleri lastik bot su alınca, ipi keserek karaya dönmek zorunda kaldı.
DENİZLİ’YE GÖNDERİLECEKLER
Kıyıya ulaştıktan sonra taksiye binip uzaklaşmak isteyen göçmenleri görenlerin ihbarı üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, düzensiz göçmenleri kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan düzensiz göçmenler, işlemlerinin ardından Denizli'ye gönderilmek üzere Aydın İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.