Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Denizlili astsubay ve ailesi depremde hayatını kaybetti

Gaziantep’te görev yapan Denizlili astsubay Emre Yalçın ile eşi ve kızı depremde hayatını kaybetti. Astsubayın acı haberi ailesini ve yakınlarını yasa boğdu.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 08.02.2023 - 06:39 Güncelleme: 08.02.2023 - 06:39
Denizlili astsubay ve ailesi depremde hayatını kaybetti

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ilde büyük hasara neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden acı haberler gelmeye devam ediyor. 7 bin 108 kişinin yaşamını yitirdiği depremden Denizli’de bir acı haber daha geldi. 
Gaziantep’in Islahiye ilçesinde görev yapan astsubay Emre Yalçın, eşi Tuğba Yalçın ve kızları Alya Yalçın, meydana gelen depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Denizli’de yaşayan ailesi deprem sonrası Islahiye’ye giderek yakınlarına ulaşmak isterken, acı haberi aldığı öğrenildi.




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !