Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Akü Sağlığını Koruma Yöntemleri
Akü Sağlığını Koruma Yöntemler...
16:43Denizli'de 8 aydır kapalı olan hayvan pazarı yeniden açıldı
Denizli'de 8 aydır kapalı olan...
16:34Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde İl Müdürü değiş...
Denizli Çevre ve Şehircilik İl...
16:20Denizli’de 890 Öğrenciye Siber Güvenlik Eğitimi
Denizli’de 890 Öğrenciye Siber...
Gaziantep’te görev yapan Denizlili astsubay Emre Yalçın ile eşi ve kızı depremde hayatını kaybetti. Astsubayın acı haberi ailesini ve yakınlarını yasa boğdu.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 08.02.2023 - 06:39
Güncelleme: 08.02.2023 - 06:39
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ilde büyük hasara neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden acı haberler gelmeye devam ediyor. 7 bin 108 kişinin yaşamını yitirdiği depremden Denizli’de bir acı haber daha geldi.
Gaziantep’in Islahiye ilçesinde görev yapan astsubay Emre Yalçın, eşi Tuğba Yalçın ve kızları Alya Yalçın, meydana gelen depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Denizli’de yaşayan ailesi deprem sonrası Islahiye’ye giderek yakınlarına ulaşmak isterken, acı haberi aldığı öğrenildi.