Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Denizlili hocanın Atatürk sözleri gündem oldu

Denizlili İlahiyat Profesörü Cevat Akşit'in, Türkiye'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk için yaptığı açıklamalar gündeme damgasını vurdu. Akşit, bir konuşmasında Atatürk ve Anıtkabir hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 03.10.2023 - 03:49 Güncelleme: 03.10.2023 - 03:49
Denizlili hocanın Atatürk sözleri gündem oldu

Denizlili İlahiyat Profesörü Cevat Akşit'in, Türkiye’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk için söylediği sözler gündem oldu. Anıtkabirin gelecek nesillere örnek olsun diye yapıldığını söyleyen Akşit, "Atatürk bu milleti birleştirip gavuru denize döktü. Anıtkabir gelecek nesillere örnek olsun diye yapıldı" dedi. Prof. Dr. Cevat Akşit, yaptığı bir konuşmada, ‘büyük’ şahıslara anıt mezar yapılabileceğini söyledi.

O'NA MİNNET BORCUMUZ VAR

Atatürk’ün ilerici ve gericiyi buluşturarak ‘milleti bir yumruk yaptığını’ söyleyen Akşit, “Büyük zatlar için kabir yapılabilir. Mustafa Kemal Paşa’ya Anıtkabir yaptık, ona minnet borcumuz var” dedi. Akşit'in bu sözleri sosyal medyada gündem oldu. Akşit'in destekleyen de oldu, eleştiren de.




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !