Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Çardak’ta gübre desteği: 721 çuval üreticiyle buluştu
Çardak’ta gübre desteği: 721 ç...
11:55Denizli’de 20 belediyenin grubu yeniden düzenlendi
Denizli’de 20 belediyenin grub...
11:44Alzheimer Merkezi sakinleri simülatörde uçuş yaptı
Alzheimer Merkezi sakinleri si...
11:28Denizli’de Çal Caddesi Yenilendi, Trafiğe Açıldı
Denizli’de Çal Caddesi Yenilen...
Meteoroloji, Denizli'ye yarın için sarı kodlu kuvvetli rüzgâr ve fırtına uyarısı yaptı. Fırtınanın saatte 90 kilometreyi bulması bekleniyor.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 06.01.2026 - 14:11
Güncelleme: 06.01.2026 - 14:11
Meteoroloji tarafından Denizli için sarı kodlu uyarı yayımlandı. Yapılan açıklamada, yarın saat 15 ile Perşembe günü saat 18.00 arasında rüzgârın kuvvetli ve fırtına (50-75 km/sa), yer yer ise kuvvetli fırtına (80-90 km/sa) şeklinde etkili olmasının beklendiği belirtildi.
Uyarıda, kuvvetli rüzgârla birlikte ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi riski ile ulaşımda aksamalar yaşanabileceğine dikkat çekildi. Yetkililer, özellikle açık alanlarda bulunacak vatandaşların, sürücülerin ve soba/doğalgaz kullanan hanelerin dikkatli ve tedbirli davranması gerektiğini vurguladı.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir